MeliSeliMelih Bsmlh canım yedekli olsun istedim pijamada zaten ikisi elbise ameliyattan çıkınca alt değişirken akıtıolar ve bi pijamada kayınpederim ziyarete gelirse üsturuplu bi takım bulunsun diye koydum lohusa takımımın önü çok açık çünkü 😊
Esekoldurengunes Doğum sonrası duş alınmasına izin veriliyor mu bilmiyorum ama duş için havlu, şampuan vs de konulabilir.
Bsmlh MeliSeliMelih anladım cnm sezeryan 1 gece normalde sanırım oyle ondan dedım bende ilke elbise aldım giydirmediler seseryandı bende bu sefer 2 pijama takımı aldım kendıme açık benımkıde bende sen gibi sabahlık vs aldım kapatıcam heryerımı🥰
132025 Bugcuu ben bi tane götürmüştüm yetmişti de ama normal doğum oldupu için 12saatte çıktım hastaneden
MeliSeliMelih damlaaltinay ya ilk başta bende öyle düşündüm fazla mı koydum diye ama hepsinin mantıklı bir açıklaması var kendimce ve koydum 😂
MeliSeliMelih damlaaltinay tabiki al canım ne demek helal olsun 😍 ben ayrıca diş macun ve fırçamı bebeğe alt açma bezi ve ağız mendilide koydum onları yazmayı unutmuşum eklersin ekstra 😄
Cansuu1706 MeliSeliMelih ay bende ekran aldim bende sezeryan olcm zorunlu 🙄 bebegim yaza geliyo ne alsam bilemedim daha uzun kollu hastane cikislarindan aliyim diyorum evimde full gunes goruyo ne giydircem bilmiyorum
YKalben Cansuu1706 bizim de aynı. Hastane çıkışı ince uzun aldım tek kat giydirince bunalmaz diye düşünüyorum. Eve gelince kısa kollu zibinlar yeterli olur diye tahmin ediyorum bebekler pek uşümüyorlar zaten o yüzden yaz bebeği olmasının avantajını çıkarmak lazım. Gündüzleri cam kenarında guneslendirmeyi planlıyorum 🤲
MeliSeliMelih Mayisbali avm’den dior mağazasından aldım çok rahat internetten almadığım için link atamıcam malesef…
Omerrrkubrra MeliSeliMelih bende seninkiler gibi koydum ne eksik ne fazla canım bende 38 haftalık olcam bugun