MeliSeliMelih Sancar doktorumuza söyledik son muayenemizde olumsuz bir cevap vermedi ama pandemi yüzünden eşim covid testi yaptırıp girebilicek o zamana kadar hastane şartları değişmezse 😊
MeliSeliMelih Nuray11 malesef canım görümcem devlette yaptı kimseyi almadılar benim kuzenim doktor, görümcemin eşini doktor yakını dedik 1 saat içeri sokturmuştum rica edip yoksa 10 dk ziyaret edebiliolar devlette öğlen
MeliSeliMelih Sancar aynen her hastanenin şartları değişio hayırlısı sağ salim kucağımıza alalımda sizin eşinizde odada görsün sağlık olsun gerisi hallolur 😊
Bugcuu @132025 bende kendime 3 tane koymayı düşünüyorum.Kanamanız fazla olursa kıyafete taşma yapabiliyor ben yatıyorken belime kadar çıkmış kanamam üstümü açınca fark etmiştim 🙄
132025 Bugcuu ben bi tane götürmüştüm yetmişti de ama normal doğum oldupu için 12saatte çıktım hastaneden
Sancar MeliSeliMelih eşim kalcak yanımda. O bol bol gorcek. 😅😅annelerı ıstemedık bu sefer 😅gecen ıkı anne de aynı anda kalmıstı. Kocama yer kalmamıstı odada gırememıstı. Sımdı bol bol kalsın 🤭
MeliSeliMelih Sancar ilkte her iki tarafın aileside çok merak ediolar bişide diemiosun empati yapıorum benimde çocuğumun evladı olunca orada olmak isterim heleki ilkinde ama ikincide daha esnek davranıo aileler
Bugcuu @MeliSeliMelih bir tane yüz havlusu kağıt havlu kayısı kompostosu(benimde planlı sezaryen bir gece önceden yapacağım eğer herşey yolunda giderse gaz çıkarmada yardımcı olsun diye😊) bir tane hırka koydum Nisa’n sonu Doğumum ama üşürsem falan diye. Benimde aklıma bunlar geldi eksiğim koyup yazmadığım vardır belki 😊
MeliSeliMelih Bugcuu evet yüz havlusu, diş macunu ve fırçamı da koydum yazmayı unutmuşum 😊 hoşaf fln sokmayalım içeri dedik çay aldık 😄 arabamızın arkasında da zaten kağıt havlu ıslak mendillerimiz her zaman bulunur lazım olursa arabadan alırız 😊