ozlemak42 Busesaka hiç bir zararı yok sadece aşırı uyku ve yorgunluk yapiyor benim evde kızım olunca kullanmayı bıraktım hiç Halim olmuyor icince
milena11 Busesaka 20.haftadayım hala arada alıyorum hiç dğzenli kullanmadım ara ara bulantım oldukça aldım
Ozlem23 Busesaka bı zararı olacak olsa yazan doktor bunu öncesinde belirtir bu riski almaz prilam zaten hamileler için üretilen bı ilaç diye biliyorum ben
smyye_kdr Busesaka 37 haftadayım hala kullanıyorum bebegimin gelişimi gayet güzel gidiyor ilaç bitkisel olduğu için bir zararı olmadığını söyledi doktor
icedearth Busesaka doktorlar hepimize veriyorsa bir bildikleri vardır ben de iki tane içiyorum yatmadan
ozlemak42 Edagul_gundogdu gece kullandım zaten canım gözümü actigimda 12 yi geçmiş oluyor saat kizim uyanmami bekliyor sukur ki ağlayıp bağıran bi çocuk degil uyansamda hep bi halsizlik elim kolum kalkmiyor gözüm öyle uykuda
Aysobaciniz Busesaka zararı yok, kana geçen bir ilaç değil midede kalıp midede emilim yapıyor bebeğe zararı yok.
Dilaraksknclk Busesaka 26 haftalığım hala sabah akşam kullanıyorum doğuma kadar da kullanıcam bir zararı yokmuş ☺️ Hatta prilamla birlikte zofer de kullanıyorum merak etmeyin