bus91 Merinosunannesii kunefe baklava?? Sizde ziyafet var hangı şehırdesınız bizde gelelım bi eşim ben cok yemıyoruz zaten 😂
Beyzan bus91 buzluktan acebek(börülce) yanına bulgur pilavı Küçük bir bey var evde ona da balık pişiriyorum 🙂 Buzluk benim elim ayağım o olmasa aç kalmıştık 😃
bus91 Beyzan bizde öyleyız ama eşim artık taze bişeyler istiyor bugun hoş tutup haftayı kurtarmam lazım 😂
Znrr Merinosunannesii canım maşallah ya kaç kişilik ailesiniz ben azar azar 2 tencere yemek yapıyorum 2 gün yesek yine bitmiyo
Merinosunannesii Znrr 2 kişiyiz karnımdakiyle 3 🤭🤭misafirlerim olacak görümcem kocası 1 kızı kaynım ama normalde de bu sekilde yemek hazırlıyorum eşim midesine pek Bi düşkündür illa çorba sulu yemek yanına pirinç veya bulgur pilavımız olur salata veya cacık ayrı olarak İçecek ve tatlı da olur
bus91 Merinosunannesii maşallah valla Allah gücünüzü artırsın ben bı yemek yaparsam 33. Haftadayım tatlı pasta bizde hafta sonları enerjim kalmıyor hamıle olmadan yapardı pasta aöa çeşit yine az olurdu
Motherhoodie bus91 kabak Sandal, pirinç pilavı, salata, ayran bi de çorba yapıcam da ne yapsam karar veremiyorum
Eelcinn bus91 hahhaha harikaymış yaa anne yapımı şeyleer 😄 bizde kayınvalide yapımı bişeyler vardı hepsini tükettik maalesef 😂