Minnakhamis Kızlar ablamın doğumu Temmuz’da olacak puset örtüsü alacak ama müslin mi alsam yoksa pikeli örtülerden var bi tık kalın onlardan mı alsam bilemedim dedi kafamız karıştı 🤷🏻♀️
cemreninannesi67 Minnakhamis ben e bebekten müslin olan inceden aldım bende haziranda doğum yapıcam nasipse
aynuray16 Minnakhamis oğlumda temmuz ayında doğdu ilk doğduğunda kullanamadım ama sonrasında kışın kalın olanlar çok iyi oldu. 40ı çıkana kadar doğru düzgün hastane haricinde çıkılmıyor zaten kalın alıp kışınızı düşünün derim 🥰
ElifLeyla Minnakhamis yaz bebeği küser örtüsü için en uygun müslin bence tabi yaşadığınız şehirin havası da önemli
Ozlem23 Minnakhamis ben esnek bı kumaştan böyle yuvarlak gibi olanlardan aldım diğerleri rüzgarda aciliyomus diye
Minnakhamis cemreninannesi67 bende en geç Mayıs başı olacak bende müslin aldım ama onunki ara dönem bilemedik o yüzden 🤷🏻♀️
Minnakhamis ElifLeyla ilk zamanlar için müslin olur dedik ama 1 ay sonra Eylül geliyor o yüzden kalın olanı mı alsa dedik 🤔 Kayseri’de yaşıyor
ElifLeyla Minnakhamis ayrıca zaten ilk zamanlar pek çıkarmam diyorsanız müslimin yanında bi tık kalın battaniyelerde uygun ben en inceden kalına kadar birer tane almıştım
ElifLeyla Minnakhamis müslin her türlü kullanılan bi ürün bence benim kızım iki yaşına girecek yazın uyurken bile bazen üstüne örterim o yüzden bence ikisinden de alsan iyi olur
nurell Minnakhamis ben muslin aldım yaptırdım canim yaz için ideal ama bı yazlık bı kışlık yaptirin isterseniz
Krizantem_ Asyakuzusu Çok teşekkür ederim kalitesinden memnun kaldınız mı yıkadınız mı bende Trendyol dan bakıyordum ama yorumlara tuylendi tek yıkamada falan yazmışlardı
aannepandaa Minnakhamis ben puset örtüsü banduu markadan aldım. Müslinlerden dha şık duruyor ve aynı zamanda emzirme örtüsü olarak kullanılıyor. İnstagrmdn bakabilirsiniz.