dilaraky Sevdakbn ya ne güzel maşallah bende istedim aslında ama 15-20 saat çok zorlu bir süreç olur diyince cesaret edemedm :/
Sssevgiii dilaraky suniyle deneyip epiduralle devam etçez gerek görülürse tabi istediğim zamanda sezeryana alacak beni ben kendim istedim o süreci yaşamak istiyorum doktorumda herhangi bi sorun görmedi😊
dilaraky Gllpkr ne kadar rahat olabilirseniz o kadar iyi. Mesela ben bi kere yaşayınca ikincisi o kadar zor gelmedi. Acıdı mı acıdı ama bir dakika falan sürüyor bitecek diye düşünmek lazım :)
Prmm 39+6 benimde . 6 cm açıklığım var ama hiç sancım olmadı perşembe suni sancı ile doğum yapma kararı aldık doktorumla . Ama biraz daha beklemelimiyim diye düşünüyorum Kendi sancımla doğum yapmak istiyorum sizce ne yapmalıyım
Gllpkr Sedaa19 inşallah çıkar ve sağ salim kurtulursun benim ufak tefek kasılmalarım hariç bişey çıkmadı pazartesi tekrar gitçem bakalım
dilaraky Prmm ya hiç fikrim yok nişan gelmesi kesin açıklığın başlaması anlamına mı geliyor? Evde bekliyorum sadece haber verdim doktoruma o kadar