elisam1206 d-b_2019 öyle düşünme iyi düşün moralde çok önemli Allah’tan Ümit kesilmez benim yengemin çikolata kisti vardı doktor çocuğun hiç olmaz diyordu ona ama 5 yıl sonra hamile kaldı ve şuan 2 çocuğu var kullandığı tek şey soğan kürüydü doktor bile şaşırmıştı Rabbim verdi mi verir üzme kendini
denizali_ d-b_2019 canım ya deme öyle . Nerde yaşıyorsun ? Eğer Mersin’e gelme ihtimalin varsa benim doktorum çok iyidir . Ablamın da 5 sene çocuk tedavisi gördü hiç bir doktorun göremediği sorunu tespit etti şuan tedavi altında inşallah senin de ablamın da yüzü Güler 😌
Babiko_8 Meraba 5 gün embriyosu bebeğim beni bırakacak galiba 😭😭 7 gün 19.60 10 gün 62.60 14 gün 74 15 gün 105 18 gün 118. doktorum değerlere çok düşük bu demekki tam tutunamamış ve tekrar kan istedi yine aynı ise adet kanıyla atması lazim vücuttan dedi böyle olanlarıniz varmi aranızda. lütfen yardım edin ne yapmalıyım kafam çok karıştı hic böyle beklemiyorum çok sevinmiştim.
nisan-23 Babiko_8 inşaAllah bebeğiniz tutunur size öncelikle sakin olun stres yapmamaya çalışın tabi insan panik oluyor ama verecek olan Rabbim dünyada içecek suyu varsa size nasip eder. Bol bol dua edin
Denizyildizii d-b_2019 tamam işte sen doktoru dinle onlar bir çözüm bulur. Artık bu zamanda çocuğu olmayanmı kaldı herşeyin çözümü var merak etme😊
Deryayurt d-b_2019 ben 14 yaşımda kist ameliyatı olmuştum 8 cmd di evlendikten sonra 3 yıl falan hamile kalmadım sonra kendi kendime hamile kaldım kistin büyük bence ameliyatı bir düşün derim
afrasil d-b_2019 soldan yumurtlama olsa yinede olmazmymş ? Kistin büyük belki hamilelikte de tehlike olabilir . Benimki 7 cmdi dedim ya sana soğan suyu ve maydanoz suyu ile geçti bunları denedin mi . Banada hap verecekti bebek istiyorsun 1 ay bekleyelim dedi doktor bu dediklerimi yaptm gitti . Seninki kist degil kitle olabilir kist olsa hemen geçerdi o kadar hapa rağmen . Bence yaş faktörü önemli degil burda iyice araştır ameliyat ol niye vakit kaybedeceksin . Bir kaç doktorla daha görüş bakalm fikir fikirden üstündür .
d-b_2019 afrasil 3 doktora gittim 3ude kist dedi memlekete gidicez 1 ay sonra orda başka doktora gidicez ameliyat derse de olucam artık eşim nere olursa gotureyim dedi sagolsun
Minik_kalplim_ d-b_2019 benimde kistim var 2 tane hemde ama doktor ne ilaç verdi ne tedavi.O şekilde hamile kaldım ben
denizali_ Gulcan06 Orhan Tuğrul ersöz . Bakanlıktan 2 ödülü var . YouTube de videosu var 30-35 sene önceki haberi de var bak canım araştır
kubr_pak d-b_2019 Benim kuzenimde de kist vardı, evlendikten sonra hemen ameliyat oldu, 6 ay içinde de hamile kaldı, şimdi 1.5 yaşında kızı var. Umudunu hiç kaybetme, dua et iyi bi doktorla güzel şeyler olabileceğine inanmalısın 🙏🏻
Didem34 d-b_2019 öncelikle yasın cok genc ve 1.5 yıl cok erken bi zaman. Bende hic bise olmamasına ragmenn 7.ayda anca hamile kalabildm. Cook tanıdıgım var kistleri olup senin cocugun olmaz dedikleri halde kendi kendine hamile kalan. Tevekkül et stres yapma ve hayırlı zamanı bekle canm🙏
d-b_2019 Aycicegim eşim bakındı varikosel vardı tedavi oldu düzeldi 1 ay onceoda bakındı benle değerleri çok iyi cıktı çok şükür
damlaaltinay d-b_2019 PCOS vardı bende hiç tedavi göremedim doktorlarım çocuğun olmaz dedi, çok üzüldüm, eşime dedim çocuğum olmayacak evlenmeyelim, oda her şey Allahtan olmaz öyle dedi, evlendiğim ilk gece hamile kaldım 😊
Babiko_8 Meraba 5 gün embriyosu bende anne olamıcam galiba 😭😭😭 7 gün 19.60 10 gün 62.60 14 gün 74 15 gün 105 18 gün 118. doktorum değerlere çok düşük bu demekki tam tutunamamış ve tekrar kan istedi yine aynı ise adet kanıyla atması lazim vücuttan dedi böyle olanlarıniz varmi aranızda. lütfen yardım edin ne yapmalıyım kafam çok karıştı hic böyle beklemiyorum çok sevinmiştim.