Ezgifatma2010 Ebruuugunes o kadar çok soruyorum ki doktora normal diyor ama genede içim rahat etmiyor işte
Aysee25 Bende 33 haftalığım şuan ama 30 dan itibaren çok fazla ağırlaştım bebeğim doğum pozisyonunda olduğu için alt kısımda çok ağrım oluyodu. Ama şuan çok hareketli ki takla attığını söyleyebilirim 😂😅çok canımı yakıyor ama az kaldı çok şükür 🤲🏼😋
Ebruuugunes Aysee25 aynen benimkide öksürmekten aşağı galiba inmiş peki simdiden inmesi tehliklemi çok kararsız kaldım doktora gitmekle hiç vuristen dolayı evden çıkmak istemiyorum simdiden benmde bebişim hareketi sert canımı cok acıtıyor az kaldı heycan dorukta😊🤭
Ebruuugunes kucuktosbik27 kan ilacıda yapıyor ben aç karnına yemiyorum ondan tok karnına yiyorum benimkinim simddie n vajinalde baskı hisediyorum normalmi peki bu haftalarda olmazsı 🙄
kucuktosbik27 Ebruuugunes kan ilacını 29 . Haftada başladım oda etki etti sağolsun.normal canım baş aşağıysa bide hem bebek hem tuvaletten dolayı baskı oluyor bende 30.haftada başladı ilk tuvalete çıktığımda rahatladım zaten oyüzden sıkıntı etmiyorum ama benim kabızlık 4 . Aydan beri var geçiremedik birtürlü malesef kan ilacına başlamadan önce en azından 2 günde bir kesin çıkıyordum tuvalete
kurtaricimelekk Ebruuugunes 30+1 selamlar 🌸 26 haftalık gittik 1100gr demişti doktorumuz bakalım bu ay ne kadar büyüdük. Artık tekmelerimiz sertleşti kemikleri batıyor karnıma eli kolu dolanıyor gibi içeride sanki 😂 bel sırt ve popo ağrısı bizimle birlikte ayaklar desen kocaman oldu 🙄😂
Aralidnak Tubi55 evet oluyor sormayın kaç kere tribe girdim😅 içeride hala az da olsa yerleri olduğu için toplanma ve gerilme hissettiriyorlarmış bize. 32den sonra azalıyor
Ebruuugunes kucuktosbik27 ben 4 ayda başladım kan ilacına kansızlık vardı diye aynen ikiside baskı yapınca daha cok oluyor ağrı
Aralidnak Tubi55 demek ki herkes aynı hahahahah ne yapalım ilk gebelik olunca insan herşeyi doğuruyorum diye sanıyor 😅😅😅
Aralidnak Ezgifatma2010 normal merak etmeyin 29+6da 1440gr 30+6da 1660 gr 31+6da 1950 gr çıktı benim. Rahim kısalığı yüzünden haftalık görmek istedi beni doktorum. Ve değerleri iyi dedi
Ebruuugunes Aralidnak ben en son 26 da gittum 1 kilo dedi tam suan bugün farkına vardım ben kilo vermisim hastaydim diye acaba onuda etkilemismi diye cok düşünüyorum
Tubi55 Aralidnak aynen ben riskliyim birde rahşm agzı kısalıgm olduğu için yatıyorum evde sürekli artık sürekli kendimi dinle dinle eşim yedi kafayı😂😂
Aralidnak 32den selam. Gündüzleri yorgunluk hissi ve geceleri derin uykuda kalamama ile maraton devam ediyor. Bir de hareketler cabası. Sağolsun Aybars beyin kafası çatı kemiklerimin dibinde olunca darbelerin tadından yenmiyor🥰
Ebruuugunes Aralidnak benimkide sağ tarafımda kaburgama batıyor resmen bazen nefes kesiyor erkek olunca diyorlar hareket daha cok
Aralidnak Tubi55 bu kadar olur, bende de aynı durum. 30da 22mm çıktı 32yim bugün 25mm olmuş dinlenme vs ile.
Tubi55 Aralidnak bende 23. Hafta çıktığı için dikiş attı doktor 25 mm ile. Öylen böyle bu haftaya geldim. Çok zor yaa yatmak 🙄
kucuktosbik27 Ebruuugunes hmm benim kan değerlerim güzeldi çok şükür gene çok düşük değilmiş ama ihmal etmeyelim dediler bende gece yatmadan içiyorum genelde
Aralidnak Ebruuugunes Merak etme ben iki haftada 300 gr almışken bebek 600 gr almış o yüzden bazen sen kilo bile versen bebek kiloyu alıyor