Ebruuugunes Ozsa aynen benimde cogalma var hatta bazen ıslaklık oluyor acaba su felan mı döküyorum klozete gittigim icin yani artık rahatsiz verici birsey ama normal dediler bana
Ebruuugunes Zeycannn o ağırlığı hiç deme gece gündüz uyumak derdim olmuş 😅 eşim çıktımı uyuyorum bidaha ne zaman kalkarsam
Betulnebiazizoglu Bende 28+4 deyim. Hareketleri iki gündür baya azaldı endişeleniyorum. Hareket ediyor lakin güçlü hareketler değil. Tatlı yiyorum iki kıpırdıyor duruyor sonra
kadriye25 Betulnebiazizoglu bende 28+3 um 2 gün önce aynı şikayetle gittim doktora meğerse sırtını dönmüş hareketleri içten hissediyordum ama çok azdı. Pozisyondan kaynaklı dedi doktorum
Ebruuugunes Betulnebiazizoglu o normalmiş arada tembellesiyorlar benimki 30+2 ama harekette azaa var arada bir kendini hissetirsin bilim yeter😅
Betulnebiazizoglu kadriye25 çok sağolun bende hafif hissediyordum ama güçlü tekmeler olmayınca korktum. Allah korusun evlatlarımızı
Mervekaynak Ebruuugunes ayy bende öyleyim vitamin kan ilacı falan kullanıyorum süt kefir yoğurt tüketiyorum ama yine de bi halsizlik uyku hali hep var sabahları zor kalkıp geliyorum ise valla😔😔
Ebruuugunes Mervekaynak ilk trimister döneminde ve son trimister döneminde oluyormuş bende sanki dünyanın ağırlığı omzunda hissediyorum 😅
Ebruuugunes Mervekaynak inşallah düzelir ama agirlasiyorum diye artık bebeğin eşyalarını yavaştan yikamam lazım
Ebruuugunes Betulnebiazizoglu benimki çok aşağı inmiş en son 26 haftada doktor kilosu 1 kilo dedi ve ben bugün zayifladigimin farkına vardım hastaydım çünkü ne yapacağımı bilmiyorum
Ezgifatma2010 Benimde pztsi kontrolüm vardı kilosu 1480 gr çıktı karın çevresi bir hafta geri çıktı normalmi acaba 4 kayıbım olunca korktum kan sulandırıcı kullanıyorum acaba dozum mu yetmemeye başladı 30+2 haftalıgız
Ebruuugunes Ezgifatma2010 keşke korktugun şeyleri doktoruna sorsaydin Rabbim yardımcın olsun ben bile öksürüyom diye bebeğim çok aşağı inmiş ben kendim rahatsizdim diye zayıflamışım acaba doktorami gitsem hiç ne yapacağımı bilmiyorum
Aralidnak Ezgifatma2010 normal merak etmeyin 29+6da 1440gr 30+6da 1660 gr 31+6da 1950 gr çıktı benim. Rahim kısalığı yüzünden haftalık görmek istedi beni doktorum. Ve değerleri iyi dedi
Ezgifatma2010 Ebruuugunes o kadar çok soruyorum ki doktora normal diyor ama genede içim rahat etmiyor işte
kucuktosbik27 Ebruuugunes yarın 32 olcam gerçekten yorulmak oturup kalkmada sıkıntı 30 dan sonra olmaya başladı şuan tek derdim kabızlıktan dolayı hem arkaya hem öne acı vuruyor bebişim uzun süredir baş aşağı onunda etkisi var sanırım bazen vajinada yırtılıyo gibi bir his yaşıyorum sebebi tuvaletimin geldiği halde yapamamammış 😅 valla kuru kayısı incir süt ılık su probiyotik yoğurt denemediğim kalmadı
Ebruuugunes kucuktosbik27 kan ilacıda yapıyor ben aç karnına yemiyorum ondan tok karnına yiyorum benimkinim simddie n vajinalde baskı hisediyorum normalmi peki bu haftalarda olmazsı 🙄