Gozde939e99e Kızlar günlük kaç bardak süt tüketiyorsunuz ben 1 litre içiyorum sabah oglen aksam 1 bardak olmak uzere fazlamı acaba
BurcuLice Gozde939e99e ben günde 1 yada 2 bardak içiyorum fazlası ishal yapıyor bende sindirim problemi yaşamamak için laktozsuz içiyorum bence günde 2 bardak yeterli yinede doktorunuza danışın sağlıkla gelsin bebişler 🌹
Leylaalin Gozde939e99e Masallah canım 😂 fazla değil mi sanki gün içinde peynir yumurta yoğurt ayran iciyorsundur zaten 1 Litre çok değil mi 3 ara öğünden 1 ara öğünümde içiyorum canım hangisinde ister genelde akşam içiyorum uykum gelsin diye meyvenin yanında
Basakgul Gozde939e99e Yeterli.Çünkü günlük almamız gereken kalsiyum miktarı 1000 miligram bu da zaten yaklaşık 5 su bardağı süte denk gelir ☺️ yoğurtda ise 4 kase yaklaşık ☺️
NefesDeniz Gozde939e99e Baya fazla tüketiyorsunuz :) Ben 25-26.haftama kadar her akşam yatmadan 1 bardak ılık süt içiyordum. Sonra süt içmeyi bıraktım ve evde kendimizin mayaladığı kefiri içiyorum. Marketten aldığımız sütlerden çok daha faydalı olduğunu düşünüyorum.
Dilekcnkn Gozde939e99e ben içemiyorum yaaa peynir , yumurta vs tüketiyorum ama daha çok meyve suyu meyve falan yiyorum sabahları hemen hemen iki yumurta yiyorum ama süt yok 🤷♀️🤷♀️
Nslhnkr Gozde939e99e ben günde 1,5 lt tüketiyordum cok sevdigim için şimdide gına geldi zar zor içiyorum. Fazlası da iyi degilmiş denendi onylandı😂
miniginannesi9 Gozde939e99e bence fazla, bı bardak süt iciyorum, bı kase yoğurt yiyorum, sabah da peynir yiyorum yeter yani
Denizyildizii Gozde939e99e bence fazla ayrıca artık sütün çokda faydası olmadığı biliniyor. Bunun yerine yoğurt ayran ve peynir kullanmanızı tavsiye ederim
Denizyildizii Gozde939e99e fazla süt hazımsızlığa şişkinliğe neden olur sindirim sistemini bozabilir. Ayrıca cilt sorunlarına bile yol açabilir. Peynir veya yoğurt mayalanarak yapıldığı için hem probiyotik yönünden zengindir. Hemde sütün yarattığı sorunlara neden olmaz
Dilekcnkn Gozde939e99e inşallah tiksinmezsin ben tavuk yemiyorum et de sadece kıyma tüketebiliyorum napıcaz böyle ☺️😂
Baobap Gozde939e99e sütü gündüz bir bardak tüketim sonrasında yoğurt tüketin. Süt mideyi zorlayan bir şey çünkü. O kadar süt zararlı olabilir.