mustafaveannesii Hanımlar merhaba :) bugün doktora gideceğim 15+2 haftalık hamileyim özele gideceğim çünkü devlette cinsiyeti sölemiyorlar dediler bu konuda fikirlerinizi de merak ediyorum :) bir de bebeğin hareket etmesi için ne yemeliyim :)
[silindi] mustafaveannesii Aaa bende bugün gidiyorum cinsiyet için Özele 😍 16+1 haftalığım. Buraya yazalım mutlaka öğrenirsek. Bitter Çikolata, portakal suyu, ve bol yemek ye. Çikolatayı yarım saat-bir saat önceden ye
mustafaveannesii [silindi] bende şu an yoldayım muayeneden sonra yazarım buraya dualarım seninle inşallah gösterir, inşallah benim bebe de gösterir ❤️🤭🙏
bademsekeri42 mustafaveannesii Benimde en baştan beri erkek doğuyodu ikili testte kıza benziyo gibi dedi Doktor hani sağlıklı olsunda ben hep erkek hissediyodum yanılmışım heralde dedim 19 da detaylı ultrasona gittiğimizde erkek dedi kesin olarak 😂 bizim için en önenlisi sağlıklı olması
azraaaaa mustafaveannesii sana tavsiyem tok git yoksa hareket etmez 😂 bende olduğu gibi sabah erken gitmiştim bir türlü çıkaramadık onu köşelerden saklanmıştı rahatsız etmiyordu kendini hiç 😂😂sonra birgün akşam gittim yoktum diye bacakları nasılda açıyordu 😂
azraaaaa [silindi] ya çok sevindim Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah 🙏benimde oğlum olacak Allah’ın izniyle 🥰
Sumisalii mustafaveannesii ne guzel yaa sevindim rabbim banada kismet eder insallah bendenoglum olsun istiyordum kizim olucak bende yarin detayli usg gidecegim umit ediyorum ki rabbim mucize gostersin erkek olsun
mustafaveannesii bademsekeri42 evet ya gerçekten hamileliğimden beri rüyama erkek çocuk giriyor ve hep dedm oğlan diye eşim kız diyordu herkes kız dedi ama oğluşum olcak❤️🤭
mustafaveannesii [silindi] amiiin inşallah 🤭❤️evet belli eşimin vefat eden kardeşinin ismini koyacağız Mustafa❤️🤭 sizin isim belli mi?
mustafaveannesii azraaaaa bende tok gittim ve 5 dakika önce çikolata yedim doktor çok hareketli bir rahat dursaa bakıcam dedi🤭😂
bademsekeri42 mustafaveannesii Bende hep kız gördüm rüyamda ama erkek hissedyordum eşimde aynen kız istiyodu çevremdekilerin %80 i kız diyodu ama oğluşum onları yanılttı 🤭🤭