Ahsenleyl Yasinimm ben de 25.haftamdayım canım aynen öyle hareket etse bile tekme vs tarzı değil,bi kaç kez pıt pıt vuruyor o kadar,geçenlerde mesela 2 gün hiç hareket etmedi acile falan gittim ben de🤷🏼♀️
Leylim Endişe etme biz 33haftalık olduk arada canı isterse hafif kımıldıyor bazen gün boyu hissetmediğim oluyor tatlı yiyorum sola uzanıyorum bazen flaş tutuyorum karnıma oyle az hareket ediyor
Asya_Batur Ahsenleyl benimkisi 16 haftada hareket etmeye başladı benim oğlan yaramaz benimkisi 🤣 ilk gebelik bir de çok çabuk hissettim
DNZMHMHT Fulyaa29 ayy benimde öyle prensesim hic oralı olmuyor yani benim daha erken 20 haftaligin tabi çevrem 16 haftalıkken başladı baskıya nasil hissetmezsin falan diye bi telâşlandıyrdılar ama doktor 24 hastalığa kadar de hic hissetmezden normal dedi. Yani şimdi gece uyudugumsanki birseyler oluyor ama bebek mi bilemiyorum 😊 esimde kızımız anlaşılan cok nazlı diyor😊
Fulyaa29 DNZMHMHT banada hep daha oynamiyomu deyip duruyodu hareket ediyo ama oyle sert tekmeler degil hafif dokunuyo sağlikla dogsunlarda gerisi onemli degil
Asya_Batur Ahsenleyl ben de şaşkınım herkes işte 21 de hareket eder diyorlardı benim minik duramadı🤣 sağlıkla alalım inşallah yavrularımızı kucaklarımıza🤲🏽❤️
Yumurcakk Bnm bebiş hareketliydi düne kadar ama dün öğlenden sonra hareketleri coook azaldı hatta hareket etmıo bende telaşlandım gecen. Cok yorulfum böyle bi 1 hafta sakindi sonra düzeldi sanırm 24 haftadan sonra gene düzensiz oluomuş öyle okudum