Yasinimm Benim ki çok sakin ya 😪bir kere vurur canı isterse bir daha yok her seferinde beni korkutuyor 😪😪😪25 haftalık olduk bu gün Allah nasip ederse inşallah
GFOK21 Yasinimm endişe etme cnm kaynanam hep der senın kocans hsmileyken hiç hareket etmezdi Bazı bebekler sakin Hareketlerini duyuyosan kontrolde de sorun yoksa sorun etme.. Haftaya yakın dolu dolu hissedersin bak uyku uyutmuyl🥰
Fulyaa29 Yasinimm ben 33+5im kızcem cok sakin hafifce arada dokunuyor bende hep tekme atsn istiyorum ama malesef cok nazli
busraakeskin Yasinimm Ben de biraz az hareket etsin istiyorum. Normal doğmazsa kendi sezaryenini kendi yapacak gibi sağolsun. Canımı alıyor gibi acısı. Her gün vuruyorsa sıkıntı yok hiç endişelenme.
Yasinimm GFOK21 ay inşallah ya her seferinde gidiyorum doktor artık bikti bak hareket ediyor diyor eve geliyorum hareketi kesiliyor beni korkutuyor bişey mi oldu zannediyor burda ki postlar da etkiliyor beni 😪😭
GFOK21 Yasinimm yok cnm sen kendi kendini korkutuyosn herşey yolundadır cnm bol dinlen çok harektli isen bebek hiç oynamaz uyur
GFOK21 Yasinimm normal sanırım ben25 . Haftada kontrolde iken sordum bebeğim kafası aşşağıdaydı poposu yukarda
Yasinimm GFOK21 o yüzden mi bu kadar çok ağri yapiyor az kaldı doğdu doğacak bu çocuk ya 😅😅 doktor bile diyor bir gün erken doğum yaparsan hiç şaşırmam diyor
Yasinimm Fulyaa29 bizim oglan da öyle gıkı çıkmıyor ultrason girincede yüzünü kapatiyor elleriyle yada sırtını donüyor😅😅🥰
DNZMHMHT Fulyaa29 ayy benimde öyle prensesim hic oralı olmuyor yani benim daha erken 20 haftaligin tabi çevrem 16 haftalıkken başladı baskıya nasil hissetmezsin falan diye bi telâşlandıyrdılar ama doktor 24 hastalığa kadar de hic hissetmezden normal dedi. Yani şimdi gece uyudugumsanki birseyler oluyor ama bebek mi bilemiyorum 😊 esimde kızımız anlaşılan cok nazlı diyor😊
esraizmirli Yasinimm tam 30. Haftadan sonra düzene girdi bebeğimin hareketleri şuan 36+5 oldum içerde halay çekiyor 😂 merak etme haftan daha erken o düzene girecek sen şaşıracaksın ne tekmeler yiyeceksin 🥰🥰
kadriye25 Yasinimm yaaa biz dün yandan gördük çok şükür minnoşumu🧿🧿 ilk defa eli yüzünde değildi esniyordu sürekli doktor uykusu var ondan yüzünü gösterdi diye güldü hatta 🤭😋
Sukufe Yasinimm bende 25. Haftadayım bu bi kaç gündür daha az hareketleri dün doktora gittim ama bir sorun yoktu artık bilemicem
Yasinimm kadriye25 ay ay ay yerim beni minnoş minoş 💙🤗🥰😍🐣uykusu gelmiş demek minik bebişin maşallah Allah nazarlardan korusun inşallah Rabbım sağlıcakla kucağınıza almayı nasip etsin inşallah 😍🥰🐣🤗💙🙈🐣🙉🤲 1.