Cereninci betull1 her gün akşam 20:00 da online randevu açılıyo gaziantrp üni hastane sayfasında ordan randevunu alıyosun kolay atıyorum bugün randevu için siteye girdin 2 gün sonraya randevu veriyo o şekilde alıp gidiyosun
Nurr_1 ozlemrem ben ilk gebelikte nazire hanıma gittim. Normal doğum için 40+4 e kadar bekledik suni sancı ila başladık bende hiçbir belirti yoktu. Sancı sonrası da açılma olmayınca mecburi sezeryana döndü. Ama bebeğim mekonyumlu doğduğu için bir hafta kuvozde kaldı çok zor bi durum Allah kimseye yaşatmasın inşallah. Ama muayene sırası acayip kalabalık diye bu sefer kendisini tercih etmedim. Randevu zaten neredeyse iki hafta sonraya veriliyordu sabaha aldığım randevuya öğleden sonra girdiğim oluyordu. Şuan kızımla o yoğunluğu kaldıramayacağım için onu bırakacak kimse olmadığı için Bi arkadaşımın tavsiyesiyle fethi beye gidiyorum kendisinden memnunum ama sezeryan olacağı için erkek düşündüm normal olsa sanırım cekinirdim.
hazal544 KMerveK geliyor evi oraya 5 dk , gecede geliyor, benimki Pazar sabah 7 de olmuştu geldi, gecede saat kaç olursa olsun geliyor, bide normal doğum odaklı bir kadın, acil birşey olmazsa sezeryan yapmıyor
Cereninci betull1 evet evet ben alarm kuruyorum yetişmek için 19:59 da sayfaya girmeye başlıyorum tam 20:00 olunca randevu alınabiliyo 20:01 olsa yetişemiyosun o derece yoğun bugüne randevu almıştım kontrollerimi yaptırdım geldim şükür
betull1 Cereninci bende bı kaç dk öncesinde bekledim alabildik şükür pazartesiye ilk defa gidicem iyidir İnsAllah
Minenurcan99 ozlemrem sizi korkutmak gibi ol asın ama ben nazire hanımdan hiç memenun kalmadım çok yogundu düzgün ilgilenmedi ve ilk düşügümde bebekte sıkıntı oldugunu fark etmesine ragmen uyarmadı. 2 hafta karnımda bebek kalp atışı durmuş öyle bilmeden gezmişim.
Minikbiranneee ozlemrem ben nazire hanıma gidiyorum gayet iyi bir doktor dili tatlı normal doğum yanlısı mı tam çözemedim henüz ama destekliyor gibi 145 tlydi galiba muayene doğumda 2800 civarı. Nazire hanımdan tek şikayetim aşırı yoğun bir kadın yani randevu ile gitseniz dahi bekleme süreniz baya uzun
Minikbiranneee ozlemrem nazan hanımı önermiyorum vakum kullanıyor doğumda. Şayet bence vakum kullanılacaksa sezeryanı tercih ederm
Minikbiranneee ozlemrem evet ben vakum olayını duydum nazire hanıml konuştm kesinlikle hatemde doğurmam diyordum. Nazire hanım da eğer vakum kullanmak gerekiyosa ben sezeryan tercih ederm dedi. Yani bebeğin kafasına vakum takıp çekiyorlarmış
Minikbiranneee ozlemrem vermiyor sadece bebeğin başı uzarmış falan fıstık ama yinede vermeyeceği kesin değil 😬malesef yaa düzgün insanlara denk geliriz inşallah
Beybisiannesi ozlemrem gebeliği ilk ögrendigimde gitmiştim nazire hanıma 9 da ki randevuma öğle vakti 1 de almıştı beni asistanı ve kendisi çok ilgisiz ayrıca asistanı tam bir sinir küpü insan bir şey demeye korkuyor direk saldırıyo beklettiği yetmezmiş gibi muayene bile etmedi beni daha 8 haftalık kese görünmez dedi tahlil yapmadan ilaç yazdı yazdığı ilaçların çoğu tehlikeli ilâçlardı kan sulandırıcı vs gibi içeri alması saatler sürdü bir açıklama bile yapmadı içerden çıkmam 3 dakika falan sürdü 🙄 verdiğim ücreti asla ama asla hak etmedi. Defa life dan fatma esin Karçin e gittim ondan çok memnun kaldım daha sonra covid sebebi ile kendine özel klinik açtı hastaneden ayrıldı bende oraya devam ettim canım doktorum çok memnunum kendisinden tavsiye ediyorum 🌸
Beybisiannesi Mhrbnbz_1 defa life hastanesi normal veya sezeryan fark etmeksizin 2600 tl alıyor doğum ücreti olarak sabit.