eminerol Cereninci universite hastanesinde her gitmende rendavu alışın da farklı doktora veriyolarlar ama
KMerveK ozlemrem ikisi de iyi doktorlar ama ben nazire hanımı bilmediğim için bi yorum yapamiycam canım
KMerveK ozlemrem sen soyisimlerini karıştırmıssın ben onu dedim canım nazire öztürk olmasın o manasında isimleri çok yakın onu duzelttim başlığa nazire özdemir yazmışsın o yüzden
Gediz-01 ozlemrem benim doktorum da Nazan Özdemir ilk gebeligimde de ona gitmiştim şuan hamileyim yine ona gidiyorum çok memnunum normal doğum yanlısı doktorum
Pembedilek30 hazal544 bende nazan hanımda doğum yapmıstım ve doğum esnasında plesantaya bakarak bi sonraki cocugumun kız olcagını sölemişti :) şimdi kızıma hamileyim😅 sizede söyledmi…birde nazan hanımın ebesi sultan hanım dı okadar sakin ve iyiydiki sırf ebe için yine nazan hanımda doğurmak istiyorum
ozlemrem Pembedilek30 Vayy be o nasıl bir öngörü arkadaş Maşallah 🤗 Bu arada normal doğum mu yaptınız Nazan hanimda
Gediz-01 ozlemrem malesef normal olmadı çünkü rahim acilmadi bı turlu sezeryan olmak zorunda kaldım ama yine de memnun kaldım çünkü sezeryandan sonra 3 günde ayaktaydim çok çabuk toparlandım
Mhrbnbz_1 Gittiginiz hastenelerde dogum ucretlerinj bilen varmi esim isi nedeniyle il dışında oldugumuz icin antepteki hastanelere karsi bir bilgim yok ve antepliyim antep te dogum yapicam yardimci olursanız sevinirim
ozlemrem Mhrbnbz_1 Hatemde normal 2500, sezeryan 3000 yazmış bir arkadaş Bazı meslek gruplarında da yüzde yirmilik indirim oluyor Öğretmenlerde mesela Arayıp sorun hastaneyi isterseniz
Beybisiannesi Mhrbnbz_1 defa life hastanesi normal veya sezeryan fark etmeksizin 2600 tl alıyor doğum ücreti olarak sabit.
ozlemrem Pembedilek30 İnsallah Epiduralda bel ağrısı falan kalıcı olabiliyor diyolar Sizde de oldu mu ? Çok sordum ama 🙈
Pembedilek30 ozlemrem istediğinz kadar sorabilirsinz :) bel ağrısı yada başka bi durum olmadı ilk aylarda ödemler gidiyo vücut kendini toparlıyor ozman zaten genel anlamda az az agrılar oluyor ama bunun epiduralle alakası hiç yok…
Gediz-01 ozlemrem aynen canim doktor zaten normal doğum yanlısı olur da sezeryan olursan onda da memnun kalırsın mutlaka
Cereninci betull1 her gün akşam 20:00 da online randevu açılıyo gaziantrp üni hastane sayfasında ordan randevunu alıyosun kolay atıyorum bugün randevu için siteye girdin 2 gün sonraya randevu veriyo o şekilde alıp gidiyosun