35funda 29+2 haftalık olduk nasipse ama çatı ağrım bugün çok şiddetli bir şekilde ağıyor erken zamanda bunu yaşayan var mı? Çok kötü bir acı hareketleri engelledıgı yetmıyor gibi işkence yaşatıyor resmen 😢
Didem34 35funda ah bilmezmiyim ayagımı bile kaldıramıyorm dehset kötü bi ağrı resmen şeyimin kemiği kırılıyor ya. 20.haftalardan beri cekiyorm 38+5 olduk persembe sezeryanım var hayırlısıyla
3prensesannesiii 35funda Aynı durum dün geceden beri bende de var hatta bende post açtım 😞rahim büyüdüğü için diyor arkadaşlar inş. Öyledir birde benim yürürken yatakta dönerken de agrıyor
Sarellem 35funda 15 haftalığız bizde benimde çatı ağrım oluyor özellikle bacak ve rahmin birleşim yerinde belime de vuruyor bazen normal mi bu haftada bu ağrı bilemedim.
Tubi55 35funda bebeğin pozisyonu nasıl. Doktor bana bas asagı ondan agrılar olur dedi. WC ye bile zor çıkıyorum yatıyorum hep riskim var diye ama berbat bi Ağrı 🙄
35funda Didem34 erken doğum mu dıye endıse eder oldum ama benden daha erken başlamış sızın agrılarınız bunun başlama sebebını strese bağladım ama bu agrı stresin başı resmen
Dukuko Yaaa bu acı çatı ağrısı mıııı 😲 sap ayağımı kaldıramıyorum resmen sağa sola dönerken acıyor sızı gibi.. Çatı ağrısı olduğunu bilmiyordum varis diye korkmuştum ama hiç varis yok. 35.haftamdayım bebeğim kanala girmiş de olabilir baskı oluyor bu hafta kontrolümüz var bakalım görücez.
Ecmelbeyza Dukuko Bennde de sol bacak kalça arası çok kötü bu çatı ağrısı değil dimi anlamadım gitti sadece bacak ağrısı var ama
ExcitedMom 35funda belki de 16. Haftalardan beri var hep sol tarafımda ayağımı kaldıramıyorum gece dönemıyorum yere çömeldiysem kalkamıyorum kötü bi agrı agırlastıkca da kötü oluyor 30. Haftamıza giriyoruz son zamanlar nasıl olacak bilmem
Didem34 KMerveK valla şöyle şeyinin kemiğini düşün baskı yapıyor yürürken dönerken kalkarken ayagmı bile kaldıramıyorm iyice kötü oldu sanki kemiğim kırıldı yaaaa. İyice beter oldm. Zaten catımın kemiği eğriymis darmıs sezeryan olucam aglatıyo agrı resmen
Ecmelbeyza Kızlar sol bacak diz ve kalça arası çok fena ağrıyor ne kalkıyor ne katlanıyor . Bu çatı ağrısı mı oluyor ?
kokina3 Hayır çatı dediğimiz vajina yanındaki kaslar ağrıyor, çatı genişlediği için son zamanlarda daha çok ağrı yapıyor ben şuan yatakta bile sağa sola dönemiyorum yürürken acı hissediyorum
yagizhaninannesi_1 Ecmelbeyza bir tek bende var sanıyordum bu durum okuduğum kadarıyla burada bır çok kişi bu durumdan muzdarip ama anladığım kadarıyla bızım bu bacak agrımız çatı agrısı degıl sol bacağımda böyle bacağımın vücuduma bırlestıgı yer o kadar agrı yapıyor kı uzanırken sağa sola donemıyorum ve çok şiddetli bir agrı
Dukuko yagizhaninannesi_1 yok bende de aynı ağrı aynı yerde sap bacağımla birleşim noktasında, araştırdım çatı ağrısı ile aynı belirtileri yazıyor.
Ecmelbeyza yagizhaninannesi_1 😱ay aynısı . Bildiğin sakatlanmış gibiyim . Dizle kalça arası çekiliyor gibi tam tarif bile edemiyorum ama normal adım attırmıyor dimi 😱benim sol sağ sağlam . Otursan kaldırmıyor kalksan oturtmuyor değişik bu çatı mı oluyor ? Arttı bu haftalarda 37+5
yagizhaninannesi_1 Ecmelbeyza Ecmelbeyza evet çok fazla agrı yapıyor bıde ben 15+3 deyım ve 4.haftadan berı bu agrıyla uğraşıyorum doktorum normal dedı bunun ıcın tedavı yöntemleri önerdi