[silindi] tazeanne123_ yok canım bu balık hapı dediğimiz ama sadece balık hapı değil bu çok güzel Bi takviye multivitamin ler var içinde bana cok iyi gelmişti folik asit içinde diofol kullandım 12 haftaya kadar sonra onu kestik 12haftafan sonra bunu vermişti doktor
ozlemak42 tazeanne123_ evet iceriginde folik asit ve omega 3 var ekstra vitamin yazmamak için vermiş olabilir doktorun
Gulcannnn tazeanne123_ balık yağı ayrıca içinde vitaminler de var diye biliyorum doktorum bana da verdi
Hellobaby12 Bu omega 3 ağırlıklı bir ilaç içinde folik asitte var ben gebe kalmak için tedaviye başladığımda vermişlerdi ama gebe kaldıktan sonra doktorum başka bir folik asit verdi bunu bırak dedi
[silindi] tazeanne123_ Allah Allah vitaminlerin mi düşük acaba bunda da var folik asit ama sadece folik asit kadar çok degil az Bi miktar doktoruna Bi sor canım ben 12ye kadar sadece diofol içmiştim 12den sonra buna geçmiştik
Sevilay_47 tazeanne123_ sadece bunu iç. Cnm bana da vermedi ilk haftadan beri kullanıyorum 30mhafta oldum günde 1 defa balık yagı bu
tazeanne123_ [silindi] yok yani ilk defa gittim ultrasonda baktı sonra bunu yazdı ve kan tahlilleri bı de haftaya istedi
merve-aday tazeanne123_ bu folik asit daha güzel içerisinde herşey var omega var çok kapsamlı canım bende kullanıyorum
merve-aday tazeanne123_ evet canım ben folik asit ilk haftada 1kutu kullandım sonradan buna geçirdi doktor bunda vitamin omega herşey var ben bi bunu kullanıyorum bide kan ilacı sabah aç karnına maalesef guatur ilacı