Haappiness Hamile kalmadan önce yaptırınca daha avantajlı oluyormuş sanırım ama nerden bilebiliriz ki🥲 Dilaam
egesmom Qwertyyyyy nasıl yani hasta payı ben acıbadem sigortadan yararlanarak ödemeleri yapıyorum ama dediğinizi bilemiyorum
Elif8112 Haappiness canım merhaba perinatoloji icin umut dilek çok iyi diyolar bilgin var mı hiç bende acıbademe gidiyorum çok memnunum
Tubacfc Meyraninannesi Bende aytaç beye gidiyorum siz ne zaman gidiceksiniz bizden önce giderseniz fiyat paylaşırmısın bende haftaya gidicem detaylı sorucam
Tubacfc Haappiness Hımm anladım benim doktorumda aytaç bey haftaya bende onun doğum ücretini falan öğreneyim bi
Kursad2019 Haappiness Haappiness birde 2 gece 3 gün kalıyorsun sezeryanda 3 gün emin olmadan çıkarmıyor bebeğin bütün herşeyini kontrol edip öyle taburcu ediyor
Busra2706 Dilaam merhaba bende internationala gidiyorum. 8.900 dediğiniz rakam sizin ödemeniz için çıkan rakam mı? Bir de özel değilse kime gidiyorsunuz uzman mı? Prof mu?
Dilaam Busra2706 evet sigortalı normal doğum ücreti bu sene için verdikleri fiyat Günay gunduz e gidiyorum ben yeni geldi international a dhaa önce kolandaydi ilk dogumumu ona yapmıştım o yüzden bırakmak istemediğim için devam ediyorum
Nurem250920 Acibadem atakent hastanesinde SGK anlaşması olduğu için bu şekilde fiyat farklı bir Acıbadem’de örneğin Kadıköy Acıbadem’de fiyatlar 20.000 den başlıyor , eğer özel bir sağlık sigortanız yok ise
Kursad2019 Haappiness ben geçen sene yaptım orda doğum mükemmel bir hastane inanın o parayı fazlasıyla hakediyor sezeryanla doğum yaptım ben 15 dakikada bir hemşireler yanında 3 gün kaldım 5 yıldızlı otel gibiydi şuan ikinciye hamileyim 🥰yine tercihim orası