pamuk_anne Haappiness ali emir bu hastanede mi doktor hatasından vefat etmişti? Yanlış mı hatırlıyorum acaba? Sema Caner’i oğlu olan Ali Emirden bahsediyorum.
Mervee26 Haappiness bilemiyorum belki ben yanlış anlayıp yanlış not almışımdır. Çarşamba kontrolüm var sorayım tekrar.
Haappiness Doktor adı verdiğinizde dahil fiyat söyleniyor sanırım ben takiplerimi de orda yaptırdığım için direk hangi doktor diye sorup ona göre konuşuldu Frzn
egesmom Haappiness benimki de uzman yeşilköy internationalda normal doğum fiyatı mı acsba bu 8 bin küsür?? Ben özel sigortalı her iki hastaneden de 13 buçuk fiyat aldım dediğiniz paketten
Haappiness Benim doktorum doçent şuan. Sezaryen ve normal doğum aynı fiyat verdiler şubeler arası fark oluyor sanırım sgk ile aldım bu fiyatı egesmom
Qwertyyyyy egesmom bi zamanlar orda çalışırdım kadın doğum ekibide iyidir hasta payı çıkarsa indirim talep edin
Nesli_bilmem Haappiness valla çok memnun oldum 🙈bende acıbadem atakente gidiyorum ve sormayı unutuyordum daha çok var diye süper bilgilendirme olmuş 🌺
Cansu-13 MD00 ben Bahçelievler memorial e gidiyorum orası sezeryana 20 bin alıyor 8 bin bile çok iyi bence
egesmom Qwertyyyyy nasıl yani hasta payı ben acıbadem sigortadan yararlanarak ödemeleri yapıyorum ama dediğinizi bilemiyorum
Nesli_bilmem Haappiness 🙈 ben daha önce burda yaşamiyodum insana hasret kaldım 😁o yüzden sormak istedim djsks
Meyraninannesi Ben de o hastaneye gidiyorum. Fiyatı görünce sevindim ama ben Aytaç beye gidiyorum sanırım onun fiyatları daha yüksektir. Gittiğimde ben de sorayım detaylı.
Haappiness O perinatoloji uzmanı olduğu için fark olabilir ama doçent olduğu için min. 12.000₺ Meyraninannesi
Tubacfc Meyraninannesi Bende aytaç beye gidiyorum siz ne zaman gidiceksiniz bizden önce giderseniz fiyat paylaşırmısın bende haftaya gidicem detaylı sorucam
Dilaam Haappiness Benim hastanede SGK geçerli değil ama. Ben hamillikte sonra yaptırdım normal fiyatı 13 14 bin normal dogumun
Haappiness Hamile kalmadan önce yaptırınca daha avantajlı oluyormuş sanırım ama nerden bilebiliriz ki🥲 Dilaam