busraaklnc icedearth dimi bir yandan çok iyi oluyor böyle olması😅 uzaktan olmasa biz de bebek düşünmezdik
icedearth busraaklnc kesinlikle. Seneye örgüne geçerse o zaman zorlanırız ama bebişler de doğunca inşallah biter okullar da zamanında diplomaları alırız
Busehnm busraaklnc evliyim, calisiyorum, 30 haftalik hamileyim, iki aydir mali müşavirlik için sınavlara hazırlanıyorum.. bence çok güzel bir sey bu:) eşin anlayisliysa ondan yardım iste sen daha çok derse vakit ayır🌸
busraaklnc Busehnm ne güzel 🤗 inşallah atanırsınız, atanırız 😊 sağolsun eşim çok anlayışlı ona güvenmesem okurken evlenemezdim de 😅
Nurayademir busraaklnc ben de şuan 25 yaşındayım 23 haftalık gebeym felsefe okuyrm örgun olarak ama ıkı yıl olucak psıf durumdayım bu yıl yatay geçişle aöf e gecış yapmayı düşünüyorum ve bu yıl aynı zamanda adalet okuyrm ikinci üniv olrk bklm hyrlısı her şey için elimden glenı ypıorum😍
FyznrKrts busraaklnc Öğrenciyim ve hukuk okuyorum daha 1.sınıftayım ve şuan 31 haftalık hamileyim. Bir anda hamile olduğumu öğrendim ve sevinememiştim bile ben bu okulu nasıl bitircem diye. Bakalım nasıl olcak Allah hepimize kolaylık versin.
berilkus busraaklnc Hem meslektaş hem de aynı branş ELT 😃😃 ben mezun olalı çok oldu ama bazı geceler rüyamda hala linguistics sınavından kalırım 😂😂
demioz busraaklnc canım ben de ingilizce öğretmeniyim ve öğrenciyken sınıfta iki hamile bayan vardı ve hepimizden daha iyi sunumlar hazırlıyorlardı hocalar da anlayışlı davranıyorlardı devamsızlık vesaire sorun olmuyordu hepimiz de göbüşlerini seviyorduk 😂🥰
vuslat90 Ben hem öğrenciyim hem hamile hemde 2 tane çocuğum var 7 ve 9 yaşlarında hamilelik döneminde zor oluyor hele de 1.sinifa giden bir çocuğunuz varsa!!! Virüs döneminde olduğumuz için uzaktan eğitim devam ediyor derslerimiz ama okul açılmış olsaydı cok daha zor olurdu benim için
Username1078 busraaklnc yaa bende İngiliz Dili ve edebiyatı 3. Sınıf öğrencisiyim 30+4 haftalık olduk bugün bende vizelere çalışıyorum finaller doğumuma gelecek sanırım uzaktan eğitim olması işime geliyor ama örgün olursa naparım bilmiyorum 🙈
busraaklnc Username1078 aynı durumda sayılırız ama sizin doğum çok daha erken hayırlısıyla hallederiz inşallah 😇😇 bebeğimle beraber diploma alcam mezuniyete gidicem diye hayal kuruyorum ben de 🙈