HaticeNaz-Kemal Omerrrkubrra zaman geçmiyor ve sık sık tuvalet susama gelio esimde izne geldi sabah 8 de uyanmami beklio kavga çıkıyor 🙈
Aslekejrnn Sevgi19 aynıyız bizde 36 haftalığız 12 nisanda son doktor kontrolüm var ikinci dogumum sezeryan için gün verecek
Sevgi19 Aslekejrnn bizim de cuma günü kontrolüm şuan ayakta pozisyonunda imiş dönmesini bekliyoruz 🙏🥰
Isilhanim87 Kubraa-94 Bende var Nefes alamiyorum ve gogs kafesi batması .sırtım da da yanma var gibi nefes aldıkça
Esralacn Kubraa-94 Isilhanim87 bendede var nefes alamama rabbim hayırlısıyla kucagımıza almayı nasip etsinnn
Sevgi19 Omerrrkubrra demi zaman su gibi akıp gidiyor ama şuan tek hayalimiz bebişlerimizi kucağımıza almak 🥰
Aslekejrnn Sevgi19 benim 12 nisanda kontrolüm ve son kontrolüm benimki döndü ama ilk sezeryan oldum kızımda oglumdada sezeryan olcam mecbur
Ftmasanli Omerrrkubrra çalışıyor oluyor o evde yokken tedirgin oluyorum geceleri sabaha karşı sancılarım oluyor 35.ci haftadan beri ☹️
Defneprensesannesi Omerrrkubrra sonn 21 gun ama gecmiyor 🤭 sanırsın 1 yıldır hamileyim hamileligimin başından beridir uyku problemim yok asıl cok uyuyorum sersem oluyorum bel agrısı bebek aşagı inmiş kasık agrısı bide el ayak şişligi dışında cok şukur iyiyim🥰
Nurcanakkaya Omerrrkubrra. 34+ 4 sabahları uyanırken karnıma 1 dakikalık Bi karın ağrısı giriyor kızlar böyle olan varmı sadece uyanınca oluyor kısa süreli geçiyor hemn
Sevgi19 Aslekejrnn olsun sen sağlıklı ol bebiş sağlıklı olsun da sezeryan normal doğum farketmez Allahım sağ Salim kurtarsın