Derinsuveannesi Iki gundur cok asiri derece migdem yaniyor bu durumu yasayanlar hafiflemesi icin neler yapiyorsunuz😔😔
Aydaozk Derinsuveannesi canım badem dondurma soğuk süt iyi geliyor bana bide rennie duo verdi doktorum ama artık bir süre sonra hicbir sey fayda etmez oldu 😞
UurSevdaYlmaz Derinsuveannesi bende ayni derdi çekiyorum gece uyuyamadim mide yanmasindan ve ne yaptiysam iyi gelmedi soda ictim sut ictim bol su ictim ama nafile 😭😞😞
Ilahe Mide Yanmasi Cok Zor Tuzlu yiyeceklerden Qazli iceceklerden Kacin O zaman arilarin hafifler bide Ceviz iyi gelir Mide yanmasina ))
Derinsuveannesi Ilahe canim tuzlu ve gazli icecek icmiyorumda dun ve hugun var bu yanma hic olmamisti dun ve bugun cay ictim hamileligim boyunca hic icmemistim aceba ondan olabilirmiki ya
Derinsuveannesi Aydaozk soguk sutu falan bi deneyim canim doktora gitmedim dunden beri oldum canim ya
Ilahe Derinsuveannesi Caydan Olmaz Canim Cay icerken Rengini hafif yap Cok koyu yapma Bendede Hic mide yanmasi Yok idi Wimdilerde oldu O oluyur Gebelik donemlerinde Bazilarinda Gebe Kaldiginda mide yanmalari baw veriyor Bize Wukur 🙂
Aydaozk Derinsuveannesi ahh olur canım bilmez olur muyum bebek büyüdükce mideye baskı yapıyo. Gece de rahatsız ederse yastığını biraz yükselt canım
Enesefe Offff o dert Bende de var ne yaparsam yapayim geçmiyor rennieverdi doktor o bile kar etmiyor mide yanması dan uyuyamiyirim
Derinsuveannesi Enesefe ay valla gercekten cok kotu su bile icemiyorum bende iki gundur var ya ama cok zormus rabbim yardimcimiz olsun
Derinsuveannesi UurSevdaYlmaz canim soda ben ictim sadece bir saat rahatladim sonra tekrar ayni ya gecmiyor sakiz cogniyorum o az bisey fayda ediyor
Derinsuveannesi Aydaozk evet canim sanirim cevremdekiler dedide bebisin saci cikiyormusda ondan oluyormus.dun gece oldu gece canim baya perisan olmustum bugun olursa oyle yapyim bari
Enesefe Derinsuveannesi sagol canım cunlemizin inşallah pazartesi kontrolün var tekrar soracağım doktora
Aydaozk Derinsuveannesi yap canım aynen biraz rahatlatıyor. Valla ben 37+6 oldum şu an sana yazarken bile yanıyo korkuyorum doğum sonrası kalıcı olacak diye 🙈🤭
Derinsuveannesi Ilahe dogrudur canim duymustum olacagini biliyordum da valla bukadar kotu zor oldugunu bilmiuyordum 33 haftaya kadar cok iydim ama hayirlisiyla insallah gecer hepimizin ki