Ellemm Arkadaşlar araştırma hastanesi bakmiyrmuş detaylıya pandemiden dolayı bildiğiniz hastane felan varmı öncden yaptıranlar klinikte olabilir
Ogi8 Ellemm bu bilgi kesin mi acaba nereden öğrendiniz? Malatya devlet hastanesi hakkında bilginiz var mı bildiğim park hospital da bayram hoca 250-350₺ arasında bir fiyata yapıyor başka bir doktoru daha var oda kadınmış onu da sormadım ne kadar
Yagmurogul Ellemm ben Londra’da yaşadığım halde , sıtmapınarı gözde hastanesi emrullah hocayla sürekli görüşüyorum hamileliğimle alakalı herşeyi ona danışıyorum, Malatya için büyük bir şans kendisi bence , kesinlikle Emrullah Tanrıkut hocayı öneriyorum
Melimom Nasıl 😱 ben aradığımda öyle bir bilgi vermediler. Randevu aldım kadın doğuma 9nisan için. Ordan detaylıya randevu alacaksınız dediler
Yigitkeriminannesi Filologg park hospitalde yaptirdim da memnun kalmadım detaylida en azından renkli ultrason görmek isterdim sadece 10 dk sürdü ultrason.
Melimom Ellemm Turgut Özal araştırma hastanesi. Öncelikle kadın doğum kontrolüne gelip ordan perinatolog a randevu alırsınız dediler
Melimom Yigitkeriminannesi zaten benim doktorum özelde yapılanlar detaylı ultrason değil, Normalde yarım saat süren kontrol 10 dakikada bitiyor dedi
Senademirci Ogi8 Yagmurogul merhaba Emrullah bey detaylı ultrason yapıyormu? Yapıyosa 4 boyutlu bakıyormu?
Annelog Ellemm eğitim araştırma hastanesi yapılıyor randevu ile perinatoloji uzmanı almanız gerekiyor randevuyu birde erken almak lazım sira yok çünkü vermyorlar yakın tarih ben 1 buçuk ay önce almstm sıramı 🤷🏻♀️