Masal2827 Nehiriiimmm ilk canım doktor erkeğe benziyor %90 bu tahminim ama net değil kıyafet alma yanılma olabilir dedi. Bende kız istiyorum aslında ama ilk olduğu için oğlum da olsa farketmez :)
Nehiriiimmm Masal2827 aynen bende nehirde öyleydim.hattw sormuyordum bile Dr lara kendileri söylüyordu.ilkm cocuk olunca
ecce_mommy Masal2827 maşallah sağlıcakla kucağımıza alalım inşallah bende 12+1 yarın kontrole gideceğim inşallah gösterir diyorum 🤲😅
Masal2827 ecce_mommy insallah canım ama 12. Haftalar da hep yanılma oluyo küçük olduğu için hemen kıyafet alma :)
ozgetkmk @Gulsen4224 çok teşekkür ederim canım doktorumda erkeğe benzetti bakalım bir dahaki gitmemde netleşicek 🙈
Fatmamil @Gulsen4224 https://imgyukle.com/i/OntO7G 16 haftalık ama hala cinsiyeti öğrenemedik 😔 Bizede barar mısınız ❤
Tugbaolgnn Masal2827 çıkıntı var orda bence erkek bnm ilki kızdı dümdüzdü şimdi ki erkek oda böyleydi ultrasonda küçük çıkıntı çıkmıştı bnce erkek
Masal2827 Tugbaolgnn ama pipi biraz daha asağıda oluyor bacak arasını hiç göremedik ki 🙈🙈 ultrasondaki göbek kordonu bacakları kapalı. Nub yada kemik yapısına göre tahmin edebilirler diye paylaştım 😅