Masal2827 Gulsen4224 doktorum da erkek bebeğe benziyor ama bacak arasını göremedim hazırlık yapma demişti🙈🙈 2 hafta sonra belli olunca yazıcam🥰🥰
Masal2827 Nehiriiimmm doktorlar bile yanılıyor canım illa ki yanılma olabilir kesin demiyor ki kız zaten :) ben bu zamana kadar forumda %90 nını tutturduğuna şahit oldum ismini yazıp aratın başlıkları görürsünüz
Masal2827 ecce_mommy aslında aşırı hareketliydi zıplayıp hopluyordu videoda en hareketsiz halini durdurup cektim canım🙈🙈🥰
Nehiriiimmm Masal2827 tabiki öyle Dr bu ginderdigme hiç bişey diyemem dedi hiç ama.hic belli değil dedi.
ecce_mommy Masal2827 maşallah sağlıcakla kucağımıza alalım inşallah bende 12+1 yarın kontrole gideceğim inşallah gösterir diyorum 🤲😅
Masal2827 Nehiriiimmm evet erken haftalarda bi düşünceleri olsa bile söylemiyorlar yanılma olacağı için .13. Haftada ben zorladım sadece benzettim dedi kesin bişey demedi 😊
Nehiriiimmm Masal2827 dedim ki kemik yapısı ne bilim biseyi tahmin yurutün en azından dedim Yok dedi şuan ayrım yapamayiz 14 15 ,haftada kemik yapısı ayrımı olur dedi.oyuzden gulsene sordum bi
Masal2827 Nehiriiimmm bazı doktorlar bacak arasını net görmeden bişey demiyor garantici doktora denk gelmişsiniz 😅
Nehiriiimmm Masal2827 galiba canım.bu attığım 10 haftalık dün bir tane attım oda 13 haftalikti.13 haftalık olana senin gibi ben usteleyince kıza benziyor doyum dedi.hayirlsi artık.birkızım var gönlümden geçen erkek ama sağlıklı gelsin kuzum.
Nehiriiimmm Masal2827 aynen canım.kizimda özel hastanede iyi bı ultrasonda Dr erkeğe benziyor dedi 14 haftada 16 da gittim başka bir Dr a %80 kız dedi ve kızım var yani♥️
Masal2827 Nehiriiimmm ilk canım doktor erkeğe benziyor %90 bu tahminim ama net değil kıyafet alma yanılma olabilir dedi. Bende kız istiyorum aslında ama ilk olduğu için oğlum da olsa farketmez :)