Atalaylar Eylülde doğum yapacak anneler nasıl gidiyor hamilelik, kilo aldınız mı🥲 cinsiyetler öğrenildi mi, hazırlıklar başladı mı hadi biraz sohbet edelim 🌟
Birkuzucukbeklerken Atalaylar ben ben ben🙋♀️ 15+5 Cok heyecanlı sorma henüz cinsiyeti öğrenemedim perşembe kontrolüm var inşallah miniğim gösterirse öğreneceğiz hayırlısıyla kilo almadım ben hala başladığımdan 2 kilo aşağıda gidiyorum.
Bahar2622 Atalaylar merhaba🥰 biz 15+5 olduk,cinsiyetimiz bu hafta belli olacak,kilo olarak en son 1 kilo vermiştim bidaha tartılamadım kesin aldım şu siralar 😂 vee hazırlıklar bitti bile 😂 sizde durumlar nasil
Atalaylar pink_dream25 biz 14+1 iz geçen hafta tartıldığımda toplam 4 kilo almıştım bidaha da tartılmadım korkudan 😂 bizimde erkek sağlıkla gelsin bebişler 🌸
Bahar2622 Birkuzucukbeklerken aa mesaji ben yazdim sandim😂 ayni gundeyiz bizimde kontrolümüz perşembe bende hamile kaldığım kilodan 2 kilo vermistim 1ini geri almışım 🤭🤭
Atalaylar Birkuzucukbeklerken ya çok iyi gidiyor kilonuz ben 4 kilo aldım malesef 14+1 iz cinsiyeti öğrendik umarım sizde öğrenirsiniz kontrolünüzde🌸
Atalaylar Bahar2622 ya harikasınız ben malesef kilo aldım 😂 biz cinsiyeti öğrendik alışverişe bu hafta başlamayı düşünüyorum 🌸 umarım biran önce öğrenirsiniz sizde cinsiyeti🌟 birde cinsiyet belli olmadan hazırlıklar nasıl bitti 😂
Birkuzucukbeklerken Bahar2622 yok ben henüz almadım canım hic ve daha hazırlık felan da yapmadım sen hazırlık olarak neler yaptın 😊
Morvy Sedss bebeğinizi hissettinizmi acaba ben 17+4 haftalığım ama bebişim hep bir hafta önden gidiyor hafif kıpırdanmalar oluyor 2-3 gündür tam ayırt edemiyorum😌
Sedss Atalaylar ilk haftalarda kusma oluyor o kusmayla kilo kaybı oluyor ama bende kusma olmadı hiç oyuzden aldım kiloları çok rahat
Sevvalkrbg Atalaylar 14+4 🤩 65 kilo ile hamile kaldım şuan 62yim hatta 60 ı gördüm bir ara mide bulantısından dolayı şükür 2 gündür iyiyim 🤗 7 nisan da randevum var bakalım inşallah cinsiyetini öğrenicez 🤲🏻🥰
Atalaylar Sevvalkrbg umarım gösterir bebiş cinsiyeti 🌸 mide bulantılarınızın hafifletmesine sevindim bende hiç olmadı şükür ama kilo aldım bende 😂
Morvy Atalaylar 17+4 haftalığız kızımla henüz kilo almadım 52 kiloyum ama küçük bir göbeğim var🌸😌tek sıkıntım çok düşünmek acaba kalp atışı varmı sağlıklımı vs vs☹️Karnımda azda olsa bu hafta kıpırdanmalar başladı ama bebişimmi değilmi onu bilemıyorum onun dışında bir sıkıntımız yok çok şükür
Atalaylar Morvy ya ne güzel hissediyorsunuz ben henüz hiç hissetmedim 🌸 bence kilo almamanızda cok iyi tebrik ederim sizi 🌟 bence her anne acaba nasıl iyi mi birşey oldu mu diye endişeleniyor çok normal ama içimizi ferah tutalım biz iyi olursak onlarda iyi olur 🙏
Bahar2622 Birkuzucukbeklerken cinsiyetimiz belli olmadan alınabilecek büyük eşyalarimiz hazir besik dolap bebek arabasi ana kucağı vs 🤗🤗
pink_dream25 Atalaylar bende ozamanlar bir aldım kilo hala aynıym Allahtan büyk ihtimal siznde çyle olcak
Birkuzucukbeklerken Atalaylar teşekkür ederim canım sağlıklı olsunlar da aslında kiloyu çokta umursamıyorum ben. Minik gösterirse inşallah ilk seferde öğrenirim bu zamana kadar doktor tahmin de yapmadı hic çatlayacağım meraktan 😆😆😆
Bahar2622 Atalaylar perşembe gunu öğreneceğiz inşallah 🤗 aslinda biraz espiri yapmıştım hazirlik konusunda ama cinsiyet belli olmadan alinacak ne varsa aldik diyebilirim 😂😂