Daniay Esraa2506 Bende artık öyle düşünmeye başladım tahmin bile etmedi doktorum bende gözünün içine bakıyorum her gittiğimde birşey söylesin diye ama göremiyorum diyor 🤦🏻♀️
Daniay Es_eskaya51 Ahahahahhahaha haklısın 😂😂 Çikolata hep yiyoruuum zaten vişne suyu denicem bu sefer ne yapalım 🤩
Es_eskaya51 Daniay bide onu dene birazda fazla su ic şiş idrara sıkısik olunca daha rahat goruluyormus ultrasonda burayada yaz merakta birakma😂😂
Daniay Busra34ybg Ayy teşekkür ederim canım hepimizin minikleri sağlıkla güzellikle gelsin inşallah ❤️
Daniay Sibelrx Benim doktorum biraz sert aslında karnımla baya oynadı bastırdı zorlamayalım dedi peki dedim 😂
Sureyya_beren İlkini 15.haftada sonraki ikiyi de 13.haftalarda öğrendik, bekleyebilenlere Allah sabır versin 😅
Daniay Sureyya_beren Amin canım çok sabırsız ve heyecanlıyımmm isimler bile hazır sadece ismiyle seslenmeyi bekliyorum 🙏🏻
Daniay Dilasila Tahminde bulunmuş en azından ben pek anlamıyorum ama @Gulsen4224 gülsencim anlar bakar 🌸
nurdane3504 Daniay Erkeklerin cinsiyeti hemen belli olur derler sonrası naz kısmı kızlarda olurmuş 😬😀 hayırlısı olsun yine de çikolata yiyin ultrasona girmeden
Daniay nurdane3504 Çantama bir sürü çikolata dolduruyorum araba da başlıyorum yemeğe yani bu kadar çikolataya göstermediyse bilemiyorum artık 😂 Sıra vişne suyunda
Daniay Morvy Sabah gidicez uyanıp hazırlanmam falan baya hareket etmiş olucam aslında ama denicem hepsini teşekkür ederim 🌸
Eema Daniay cnm bende bugün gittim dr 13+2 deyim çikolata vişne suyu içtim ama bacakları kapalıydı çıkıntı var dedi haftaya gel bakalım dedi artık hayırlısı hakkımızda sağlıklı olsunlarda kız erkek fark etmez
Daniay Es_eskaya51 Ben hastaneye gitmeden hep lavaboya gidiyorum hatta hastanede hep idrar testi yaptırıyor doktorum ozaman da gidiyorum hiç sıkışık olmadım yani bu sefer tutucam kendimi 😂😂 Öğrenir öğrenmez yazarım tabi ki sizinle de paylaşırım mutluluğumu ❤️
Osmaneymen @Gulsen4224 bana bakarmisin lutfennn normalde 12 haftaligiz ama bugun 12+4 gunlukmusuz cevap verirsen sevinirim
E123- Osmaneymen benim ultrason fotoğrafına çok benziyo kızım olacak sizinkide kız gibi ama hayırlısı ne ise o olsun rabbim gönlünüzden geçeni nasip etsin insallah😊