Daniay Merhabalar 🌸 Yarın kontrolümüz var 19+3 olucaz en son gittiğimde miniğim göstermemişti kendisini yine öyle olsun istemiyorum siz neler yapmıştınız cinsiyet öğrenmek için gittiğinizde 💕
Busra34ybg Daniay ultrasona girmeden önce tatlı biseyler ye hareket etsinki rahat bakabilsin doktor 😊 ama annenin hissettiği çıkıyor genelde ne hissediyorsunuz içimden erkek geçti suan 😀
Melekanne1 Daniay ayy ben her gittiğimde meyvesuyu çikolata fakan yedim ama bebeğim hiç göstermedi kendini şimdi 35 haftalığım doktorum bu saaten sonrada artık göstermez kendini dedi süpriz olcak artık napalım ☺😃
Esraa2506 19haftaya kadar hiç bi tahminde bulunmadı mı doktor yaaa. Ama bu kadar göstermiyosa kız olabilir mi? Daniay
Smyrna_35 Daniay Bence Çikolatayla Alakasi Yok Eltim Hiç Birşey Yemeden 13 haftalikken öğrendi ben onca cikolata yedim 17 haftalik hâla göstermedi 😐
Daniay Busra34ybg Ben hep oğlum olsun istiyordum eskiden beri ilk zamanlarda erkek hissediyordum şimdi ise çok karışığım 🤭 Her gittiğimde çikolata yiyordum ama göstermedi daha çok yicem 🤩
Es_eskaya51 Daniay birde bu idrara sıkısık gitme durumu vardi sanirim onuda ekle cikolata tatli meyve suyunun ustune yine gostermezse bu kadar yeme valla ogreniyim diye seker hastasi olursun allah korusun😂😂😂
Gozdem586 Daniay bana da herkes erkek dedi benim de kafa karışıklığım vardı bende 16.Hafta da gittim öğrenemedim ayrıntılı ultrasonda öğrendim kızdır büyük ihtimal ben çikolata da yedim göstermedi ama Drlar önermiyor tatlıyı nette de yazıyor sağlıkla gelsin inşallah
Daniay Melekanne1 yaaa ciddi misiniz olabiliyor mu öyle 😳 Amaaa ben çok merak ediyorum ya benimki de hiç göstermezse 🤭
Kadriyed Melekanne1 Melekanne1 peki detaylı ultrason çektirdiniz mi orada da mı göstermemişti? Bende göremedim henüz 22de detaylı usgde görürüz belki diye umutlanıyordum😅
Daniay Esraa2506 Bende artık öyle düşünmeye başladım tahmin bile etmedi doktorum bende gözünün içine bakıyorum her gittiğimde birşey söylesin diye ama göremiyorum diyor 🤦🏻♀️
Daniay Es_eskaya51 Ahahahahhahaha haklısın 😂😂 Çikolata hep yiyoruuum zaten vişne suyu denicem bu sefer ne yapalım 🤩
Daniay Busra34ybg Ayy teşekkür ederim canım hepimizin minikleri sağlıkla güzellikle gelsin inşallah ❤️
Daniay Sibelrx Benim doktorum biraz sert aslında karnımla baya oynadı bastırdı zorlamayalım dedi peki dedim 😂
Leylaalin Daniay bizde 20 haftalıkken net gördük doktor kız galiba göstermiyor erkek olsa şimdiye görünürdü dedi dedigi gibi oldu kızımız olacak insallah utangaç nazlı miniğim geç gösterdi eee kız da edepli olur ☺️
Dilasila Daniay bende biraz once geldim kontrolden 12 haftaligim kiz gibi ama emin değilim dedi suphe icinde kaldim ya girmeden once tuvaletini yapma bol su ic demisti doktorum ama gostermedi birazda kucuk oldugu icin emin olamadi . Cinsiyet tahmini yapan varmi aranızda?
Daniay Dilasila Tahminde bulunmuş en azından ben pek anlamıyorum ama @Gulsen4224 gülsencim anlar bakar 🌸
Melekanne1 OzgeAlya şimdilik kırmızı turuncu sarı renklerde aldım beşiğini battaniylerede gül kurusu rengi gibi artık doğduktan sonra mavi pembiş kıyafetler alırım ne yapayım çok nazlı çıktı ☺☺😊
Daniay Morvy Sabah gidicez uyanıp hazırlanmam falan baya hareket etmiş olucam aslında ama denicem hepsini teşekkür ederim 🌸
Melekanne1 OzgeAlya evet ya bide ben aşırı meraklıyım hep cinsiyetini hemen öğrenmek istedim neyi çok istersen o olmazmış derler ya öyle oldu işte 😄 benim içime erkek doğuyor ama eşimin içine kız doğuyor bakalım ne olacak rüyalarımdada hep erkek olarak görüyorum bebeğimi 😄😄😊
OzgeAlya Melekanne1 Yaa ne hoş ve heyecan verici bir durum 🤍 Rabb’im sağ salim kucağınıza almayı nasip etsin 😘