Burcuaakyool Heein evet bana dedı istersen alıyım karar senın bende yok dedım bebek doğum kanalında sancılarım var açıklığım 2 cm dayanırım dedım elbet
Burcuaakyool Gllpkr korkma canım kasma kendını ben kızımı düşündüm ve esım ozelllıkle bana dedı normal yapabılırsın sana guvenıyorum korkma yapabılırsın felan onun desteği çoktu çevre destegı onemlı olan ordakı bayanda bana güzel konuştu
Gllpkr Burcuaakyool doktorum zaten çok tatlı bi bayan gerçekten saolsun benim zaten ikinci doğumum olcak bu ama yinede tedirginim tabi
Burcuaakyool Prensesannesi41 hayır korkma kendını sıkma kasma ve canın acımaz acısada benım doktorumda dedı muayene ıle doğumu karıştırma dedı çünkü o an bebek ıcerden dışarıya baskı yapıyor sanıyelık doğum Oyuzden korkma dedı
Mirayse1 Burcuaakyool benimde gecen hafta 38 de 2cm di gelen giden yok 9nisana kadar beklerm dedi doktorum bugün 39 oldum.
MerveKozann haticegokhan4714 Bende 39+4 sancılar az çıkıyor fakat hiç ağrım veya farklı birşey yok. Doktorlar bişey de demiyor belirsizlik inanılmaz modumu düşürüyor.
BusHa ysfali06 ayyy bana umut verdiniz bende 37 de gittim 1 cm açıklık sancı yok ve lekelenmelerim oluyor bir kaç gündür. Sümüksü bir akıntıda geldi. İnşallah kolay olur doğumum☺️ 38i geçelim gelsin bebeğim 😇