Gamze772 Kızlar daha öncede sordum yokum esenler medipole giden yada orada doğum yapan bilgi almak istiyorum
Ozlmbirce Gamze772 ben de burcu hanıma gidiyorum 31 haftalık olduk, hastanenin çok kalabalık olması dışında bir dezavantajını görmedim
Oglununannesi Gamze772 burcu hanıma gittim ilk hamilelikte hiç memnun kalmadım doğuma bi kaç hafta kala değiştirdim o kadar yani. 1.cisi çok ilgisizdi bebeğimin geç döllenme olduğunu bile bilmiyordu. 2. Cisi bana tansiyon hastasısın diye alfameti yükledi hala evde durur kutular 4-5 kutu alfamet yalan olmasın bi tablet içmedim çünkü nedense en çok onun yanındayken tansiyonum yüksek çıkardı . 3. 28. Haftamda suyun az diye beni megaya gönderdi sayesnde korkudan saatlerce ağladım ve tansiyonm bu sefer gerçekten fırlamış 16.9 olmuştu suyu da normaldi tansiyon çıktı diye yatırdılar o gece ve yemin ederm gece boyu tek bi ilaç serum yemeden tansiyonum 12-7 11-7 12-8 civarıydı hep tek bi ilaç kullanmadan boşuna damar yolu açılmış oldu ve yaklaşık 800 tl para verdik yaşadğımız korkuyu anlatamam size... 4. Her gittiğimde sorularıma cevap vermeyip bi doğursanda kurtulsak demeleri artık haddini aşmış eşimide sinirlendirmişti sonuçta zor bulduğum ilk bebeğimdi hiç birşey soramıyodum .. 5. En önemlisi ölçümler hep yanlış ama hep çocuk bi gidiyorum 30 cm mesela bi gidiyorm 2 hafta sonra 28 cm çekiyomu bu diyodum neden böyle bi sorun. Olsa derim ben napcan diyodu....:)))) 6. Bana 3 kilo doğuramazsıın sen hastasın dediği bebeğimi mafiret diye demiyorum yanlış anlaşılmasın 36. Haftada 3805 doğurdm 😂😂😂😂 ama kuzenim selma ömüre gitti ikizlerini doğurdu memnundu bende gittim çok memnundum fakat hastanede kan bankası yok durumum riskli diye başka hastaneye git dedi böyle işte😂
Gamze772 nzngk Bende cansu hanına gidiyorum bir kere şehruz hanıma gittim cansu hanım müsait değildi beni biraz korkuttu bebeğin aşağıda düşük tehliken var die bir daha hiç gitemedim iyi bir hanım ama ne bileyim doktorumda böle bi durumun olmadığını söyledi kafam karıştı açıkçası
Vera nzngk bende şehruz hanıma gidiyorum, 18 haftalığım kaçıncı hafta da ayrıntılı ultrason yaptırdınız acaba :)
Gamze772 Bende cansu hanına gidiyorum bir kere şehruz hanıma gittim cansu hanım müsait değildi beni biraz korkuttu bebeğin aşağıda düşük tehliken var die bir daha hiç gitemedim iyi bir hanım ama ne bileyim doktorumda böle bi durumun olmadığını söyledi kafam karıştı açıkçası
nzngk Gamze772 ben muayane esnasında çok açıklayıcı ve ilgili buluyorum şehruz hanımı. Arkadaşımda geçen ay onda doğum yaptı çok memnun kaldı. Sakin bir yapısı var doktorun. Gamze772 kaç haftalıksınız?
Gamze772 nzngk 20haftalık ewet üslubuyla ilgili hiçbir problem yok gayet sakin ve açıklayıcı ama ne bileyim belki ben sorun yaptım
Gamze772 Ozlmbirce Burcu hanımı bende çok duydum herkes çok iyi diyor fakat randevu almak çok zor çok yoğun sizin kaç haftalık
nzngk Ozlmbirce bende aksine hastane çok durgun sakin çok sevdim 🤦🏻♀️😊 öncesi avrasya hospital tamer bey’e gidiyordum
Gamze772 Burcu hanımı bende çok duydum herkes çok iyi diyor fakat randevu almak çok zor çok yoğun sizin kaç haftalık
Ozlmbirce Gamze772 bi de gerçekten çok ilgili ben 26 haftalık ilken sorun yaşadım kanamam oldu, bir sempozyumdaydı o gün, beni mega medipole yönlendirdi. Sonra da sürekli mesaj attı sordu, ertesi gün hemen kendi çağırdı zaten
Ozlmbirce Gamze772 sabah 8 de arayan ilk 4 kişi randevu alabiliyor sanırım. Sonrasında takipli hastalarına kendi veriyor bir sonraki randevuyu.
Gamze772 deletedmom31 ben geçe gün sordum normal 875 zorunlu sezeryan 1475 keyfi sezeryan 3000 denildi fakat hazirandan sonra yükselecekmiş
Ozlmbirce Gamze772 muayene 90 tl. Doğum da yine diğer doktorlarınkinden fazla ama tam ne kadar bilmiyorum.
Ozlmbirce Gamze772 Doğum fiyatları da burcu hanımın daha fazla duyduğum kadarı ile. Çarşamba günü kontrolümüz var sorayım bari🙃
Ozlmbirce deletedmom31 bugün kontrolümüze gittik , normal Doğum 1150, sezeryan 1850, isteğe bağlı sezeryan olursa SGK hiç ödemiyor 3700 tl dediler
Gamze772 deletedmom31 nur cansu yılmaz canım bu tür bilgileri orada gülşen hanım var bebek yetkilisi ordan sorabiliyorsun tabi burcu hanımı bilemiyorum