gizemozdemir1990 Bsmlh ben yasaya gore kargo iletmek istedim kabul etmediler ama. Adamlar yolunu bulmus, iade olmasin diye yokuz yapiyorlar. Degisim yapsam yaparlardi ama bana zaten bol geldi, degisim yapmadim dogal olarak.
Bsmlh gizemozdemir1990 hangi model aldın belkı benım aldıklarımla değişsen olur baya küçük s si kodlarını yazarım istersen ben 33 H 63 kıloyum benım aldığım model baya ufak bide yıkayınca az çekme yapar pamuklu ya canım
Bsmlh gizemozdemir1990 bizzat vatsaptan beden siparişi verdim ben onlar sectı bedenımı herşeyi ben sadece model ve renk soyledım site üstünden almadım birebir savaş beydi sanırım onunla konuştum
gizemozdemir1990 Bsmlh bende whatsapptan verdim siparisimi 169 boy, 65 kiloyum. Mankenden daha sisman ve kisayim ama mankende durandan 2 kat bol oldu. Gorsellerde yaniltici.
gizemozdemir1990 Bsmlh hic gerek yok ben iade ettim 20 TL kesip oade yapti dolandiricilar. Asla ordan alisveris yapmam, kimseye de onermiyorum.
Bsmlh gizemozdemir1990 mankene göre bakmadım ben model sectim haftam boy kılo soyledım benım iyi geldi tüh size tersi olmus
Bsmlh Minnosunannesiii 33 haftalığım cnm sezeryan benım eğer bu sıkıntılar giderse hafta hafta takıb ile 36 hedefımız ama iki gündür kötüyüm
[silindi] esrosSs pijama takımı aldım önden düğmeli lohusa takımı da aldım muhtemelen evde giyerim ama cantaya da koydum belki lazım olur onun sabahlıgı var sabahlık istemezsen de örgü yelek hırka şal bişeyler koy kalın çorapta koy dogumdan sonra üşünüyo çünkü
Erceyl esrosSs unutummm bak çorap koy kendine inanılmaz rahat edersin ben unutmuştum Ağustos ayında ;))) titremistim