Beyza070707 Hastane çantası için kabin boy valiz hazırlıyorlar çok hoşuma gidiyor aslında ama eşim 1 gece için hastaneye valizlemi gidilir mi millet güler diyor sizce mantıklı mı sizler nasıl bir çanta hazırlamayı düşünüyorsunuz 👣🤰
Minnosunannesiii Beyza070707 aslında bende gülüyorum yani o kadar şeye gerek varmı en fazla iki gün kalcaz aksi bir durumda zaten herşey ayagimizin altında🤣🤣 umarım Boyle düşünüyoum diye allah Allah sana beter ol deyip bi dünya şeye mecbur BIRAKMz 😂😂😂
mlkkk Beyza070707 bana da çok garip geliyor kabin boy neyse de orta boy valiz filan gereksiz gibi 1gece 2gece için bir sürü şey dolduruyorlar eksik olmasın fazla olsun diye bilmiyorum tercih meselesi bulunduğum şehirde doğum yapacak olsam gerek yok ama eve uzak bi yerde doğum yapacağım için bende valizle gideceğim galiba 🤦🏼♀️😂😂
Aysobaciniz Beyza070707 normal ameliyat olacak için komik tabi ama biz hastaneye iki girip üç kişi çıkacağız.😀 bebeğin hemen hemen gerekli şeylerini alınca zaten valizin bir kısmı doluyor. Diğer tarafı anneye kalıyor her şeyi o bölüme koyunca dolar valiz diye düşünüyorum. Elimiz kolumuz dolu olacağına her şey bi yerde olsun mantığında biriyim o yüzden bende öyle bir valiz almayı düşünüyorum. Tabi tercih kişiden kişiye değişiyor.🤗💐
Beyza070707 Minnosunannesiii 😂😂😂 yok yok aslında haklısınız herşey elimizin altında mesela hastane çantasına mutlaka mamada koyun diyorlar bazı kesim varki bunu hayat memat meselesi gibi söylüyor ihtiyaç olursa hastanenin etrafı eczane dolu zaten 😀
Beyza070707 mlkkk sizinki uzakmış valiz sizin için mantıklı tabi ama kendim için şuanda bu fikirden soğudum gibi 😂
Minnosunannesiii Beyza070707 kiz süt şeyi pompası mi ne oluyor su elektronikler bilmem sende almışsındir belki 🤣🤣🤣 kelimelerini seçerek yazayım 😂 ya belki sütün gelecek önceden onu almanın ne anlami var kizin birine söyledim diyoo ki ama indirimde diye alıyorum ama ihtiyacın olmazsa istersen 20 liraya düşsün ne gerek var elinde kalacak 😂😂😂
Beyza070707 Aysobaciniz aslında sizin dediğiniz de doğru vallahi kafam karıştı dediğiniz gibi 2 3 çanta olacağına 1 tane olsun elimizde😥
Deletedmom_5 Beyza070707 banada garip geliyor bu valiz ve oda süsleme olayları 😁 altı üstü 1 gece kalıcaz hastane odasını süsleyenmi dersiniz valizine süs püs takanmı dersiniz 😁 küçük bir el çantası yapıcam yeter bence 🙂
Beyza070707 Deletedmom_5 küçük bir el çantasına hem bebeğin hem sizin kıyafetleri zor olmazmı sizce de 😇
Aysobaciniz Beyza070707 YouTube da hastane çantası hazırlayanlar var kabin boy valize özellikle bir izleyin kafanıza hangisi yatarsa sonuçta küçük bir çantayada sığmaz eşyalar. 🤗💐
Deletedmom_5 Beyza070707 o kadar küçük değil tabiki ikimizinkini koyacak kadar olsun yeter ama kabin boy valiz kadar büyükte değil
Ozlem23 Beyza070707 valiz evet biraz tuhaf oluyo ama esyalarida nereye koycaz poşete mi sonuçta bebeğin kiyafetleri bezi benim kıyafetim falan elbet bı çanta hazırlamak lazım
Mlkkrsln Beyza070707 kabin boy valiz ancak alıyor. Eşiniz hiç doğuma refakat etmediği için bilmiyor. Bebeğin eşyası yedeği battaniyesi bezi annenin iki kat geceliği dependi terliği derken ancak sığıyor.
Esekoldurengunes Valla bizim evde seyahatlerde kullandığımız orta boy valiz var, ben hastane için her şeyi ona hazırlayacağım. Kabin boy valiz olsaydı ona hazırlardım ama o yok, bir iki gün kullanmak için de şu an valiz masrafı yapmaya gerek yok 😄
Mlkkrsln Beyza070707 duruma göre değişir, ben normal doğum yapıyorum bana kabin boy yetiyor, ama kuzenim sezeryan o sıcak su torbası kalın hırka falan da alıyor yanına ayılırken ısıtamıyormuş vücudunu. Sen hazırla eşyalarını zaten kabin boydan daha küçüğüne sığmaz. E elde poşet çantayla gitmek se saçma zaten aradığını bulamazsın valiz pratik oluyor.
dilaradurmazz Beyza070707 canım ben. Orta boy valizle gittim anca aldı iyiki de götürmüştüm inan çok rahat oldum pijama takımlarim falan özellikle sezeryan olucaksan ben valizi tavsiye ederim
Cressida Beyza070707 güzel bir orta boy valizim var onunla gidicem nasıpse. Ben bebegım hatta eşiminde herşeyıde o çantada. Bölüm bölüm ayırdım valize . Hepsi ütülü mis gibi oldu. Kucucuk valıze sıkıştırmaktansa ;)) ayrıca araba altımızda tek cantala gidip gelmek bana koymazkİ. Yuruyerek gitmicem neticede kimin ne dediği pek de umrumda deıl. Herkes nasıl rahatsa öyle gitsin. Fotoğraf çekimim olcak. Özel oda süsleme yaptırmasamda kendım balon bıkaç süs aldım. Onları koyucam. Bu tamamen kısının kendını nasıl iyi hıssetiğiyle alakalı. 🙂 mesela bende elımın altında birşey eksık cıkarsa dışardan bı koşu aldırmakta benım tarzım deıl :))) kısacaaa canınız nasıl ıstıyorsa öyle yapın… 🥰🥰