Gulsah94 midekoruyucu demekki o haftalardada canin çekiyor 🙈 ben yeni başlıyorum galiba canim dun yasakta tavuk doner çekti 🙈
midekoruyucu Gulsah94 😂 valla günü haftası yok çekti mi çekiyor 🙈 karpuzlar şöyle çıksa tada gelse de yesem diye bekliyorum 😂
Zhraaltun midekoruyucu ya bnm canm baska bsey istemiyo k8z sadce aklima salgam geldi birde gecenlere rüyamda baklava yedim Allahm allahim 😁😁
midekoruyucu Zhraaltun 😂😂😂😂😂 karnındaki uyarı vermiş anne hep şalgam yollama biraz da baklava yolla diye 😂😂😂
Ays0 Zhraaltun her yerin ki güzel olmuyormus ben de yeni taşındım eşim buralı özel bir yerden alıyor muhteşem tadı ben alıyorum berbat 😂
SU1234 Zhraaltun canım benim de ilk zamanlar çok istiyordu çok içtim acılı acısız şuan istemiyor tabi o ayrı ve benim de kızım olacak rabbim nasip ederse 🤗☺️
Lilo İnanir misiniz hamilelikte en cok içmeyi sevdiğim sey şalgam oldu. Halen de şalgami bayila bayila icebilirim. Gebelikten once de agzima sürmezdim . Oğlum olacak Allah nasip ederse.
Krtalzyn Gulsah94 çiğ köfte bulgur sonuçta tedirgin olurum dersen evde kendin yap ye aşırıya kaçmadığın sürece arada dışarda ye sıkıntı olmaz ama tabi kendi kararın
bebisini-bekliyor Zhraaltun mide yanması dışında sorun olacagını sanmıyorum bnde başlarda hep acı biber turşusu yiyordum artık yanmaya başladı azalttım 😅
Zhraaltun bebisini-bekliyor Bu migde yanmasi nadil bisey buri bana anltsn ikk kziimda hcbsey yasamadgm icin blmyrm insallh bundada blmrm😀
Olivia Zhraaltun bende ilk gebeligimde çok acı yerdim arastirmistim baya acı bebeğe değil midemize zarar verirmiş 😅😅