xayssx 5 hafta 4 günlk hamileyim herşeyden midem bulanıyor. Kusma yaşamadım ama heep bir sızı gibi bulantı var. Cuma dr. Gidicem yaşayan var mı? Varsa Neler yapıyorsnz
ArminN xayssx ilaç kullanıyorum prilam dr daha iyim ama yinede bulanıyor hiç bişey yiyemiyorum ölü gibiyim 8 haftalığım
Hatice68 xayssx ArminN kesinlikle prilam Dr ilac yazdır doktoruna guzel ilaç sadece gebeler içinn üretilmiş kuzum
blue5 xayssx ben de hamileligin basinda öyleydim, mutfagi tamamen kapattim buzdolabini acamiyordum. Herseyden midem bulaniyordu.Doktorun verdigi bulanti hapi ile iyi oldum cok şükür. Siz de hemen doktorunuza danisin.
Saniss xayssx aynı haftada benimde bulantı tiksinmeler herşey başladı prilam dr yazdırdım kullandım ama kötü haber ki benim 23-24. Haftama kadar sürdü yediğim şey midemde durmuyordu 😞 şükür şimdi 31. Haftadayım yiyorum kusma yok artık. Ama sabun tiksintime şampuanda eklendi banyoya girmek istemiyorum resmen🤭
xayssx blue5 aynen bende öyleyim. Mutfağa önce eşim giriyor ekstra havalanıyor sonra ben girebiliyorum. Yumurta süt peynir tiksindim geçici olması temennim. Sorcam dr. A
xayssx Saniss allah yardımcımız olsun cidden çok zor. Ben simdden zorlanıyorm sizin için çok zoe geçmiş olmalı. Derdim bebeğe yarıcak şeyleri yiyememek. İnsallah benmki kalıcı değildir☹️
maria12 Benim de öyleydi midem bulanmıyordu sadece bir de ne yersem kusuyordum. Sadece meyve sebze iyi geliyordu. Bir de haşlanmış patates iyi geliyordu. Bazen onları da çıkardığım oluyordu aç kalıyordum kilo vermiştim. o yüzden prilam vermişti doktor. Akşam 2 tane içip yatıyordum sabah midem bulansa da kusmam geçmişti iyi gelmişti.
xayssx maria12 kusmam yok benm ama ne yemek yapsam yesem diye düşündüğüm de aklıma gelenlere tahammülüm yok. Bakim konuscam dr la
maria12 xayssx evet yemek yapmak ve yemek işkence oluyor çok iyi anlıyorum. Haşlanmış patatesi dene mutlaka çok baharat koyma. Hafif olsun. inşallah iyi gelir. Kokusu vs ağır değil ya çok etkilemiyor. Şu an zaten bebek senden beslenmiyor ya böyle idare edebilirsin. Yine doktor fikir verir eminim ☺️
maria12 Sonra bebek benden beslenmeye başlayınca ilaç içmek istemedim, bıraktım. Bir iki hafta daha kusmalarım devam etti ara ara, ama dayandım bir şekilde. Sonra kusmalar geçti, şimdi hala sabah bulantılarım yoğun bir şekilde oluyor ama dayanıyorum ☺️
blue5 ArminN demek ki herkese iyi gelmiyor, peki kac haftalik oldunuz beslenebiliyor musunuz üzüldüm.😔
blue5 ArminN ay ben de boyleydim 6 kilo verdim basta ama prilam iyi gelmisti tekrar doktora gidin belki baska ilac verir. Insallah gecer.