Gizem957 Eylulunannesiii tansiyonun nasıl çıkıyo peki test derken kaç güne Bi idrar tahlili yaptırıyorsun normal tahlil demi 24 saatlik değil
Eylulunannesiii Gizem957 yok 24 saatlik değil aylık kontrollerde idrar veriyorum protein varmı diye bı hamileliğimde tansiyon um düşük çok şükür sizde de mi var aynı problem
Leylaalin Alazzz bizde 26+6 olduk cuma doktora gittim 14/6 çıktı doktor bi şey demedi orada heycanladigim icin yuksele biliyor eve geliyorum 12 /6 çıkıyor gelişimi de bebegimin gayet iyi sakinleşirseniz düzelir belki 🌸
Alazzz Leylaalin aslında gayet ssakindim ilaç la düşürdüler ama ciger geliştirici igne de yapıldı yaptıran oldu mu Bi zararı var mı bu ignenin
OzgeAlya Leylaalin Bende de doktora gittiğimde 14.9 çıktı evde sabah akşam ölçüm yapıyorum 10-12 arası çıkıyor. Dediğiniz gibi heyecandan yüksek çıkabiliyor 🥰
Mmhtpmhmt04 Alazzz 37+4 te yüksek tansiyon sebebiye acil doğuma alındım ama haftam iyiydi kuveze falan girmedi 2950 doğmuştu. Tansiyon riskli doktorunjz takip edecektir. İnşallah sağ salim bebeğinizi kucağınıza alırsınız çok geçmiş olsun
Alazzz Gizem957 canım cıktım cok şükür protein kaçağı çıkmadı tansiyon ilacı yazdı şükür şimdi daha iyim
Alazzz Gizem957 24 saaylikdehilnormal idrarda negatif cıktı durumda gerek kalmadı 24 saatlik bakmaya cıkabilirsin dedi