Meleknyzi Keskinn07 bence cok fazla takmayin kafaniza bizde de 5 senede oldu hic ikimizde de sorun yoktu korunmuyorduk herseyin öncelikle hayirlisi Rabbım en doğrusunu biliyor işte zamani değil demekki su an 30 haftalik olduk 6 ci senemiz hayirlisiyle sabredin insallah gönlünüze göre olacaktır 💐
yasemin257 Keskinn07 annemin 2yil olmamis sonra bi olmus arka, arkaya dogmusuz valla hepimiz boy boyuz.
Larraa Keskinn07 Daha çok yeni olmaması normal kafana takma ama mutlaka doktora git. Gerekli tahlilleri yaptır, muayenelerini ol. Bir şey varsa erkenden önlem alırsın yoksa da kafan daha rahat olur çünkü bir seneye kadar olmaması normal canım. Benimde 1 yıldır olmuyor ben doktora geçen ay gittim yeni. Ben ve eşim ikimizde de sorun yokmuş ama keşke daha önce gitseydim diyorum. Acaba bir sorun mu var diye düşünerek yiyip bitirmiştim çünkü kendimi.
Keskinn07 Ocak ayından beri deniyoruz sizce, hemen üzülmemem gerekiyor dimi kafama çok takıyorum gerçekten
derindemir Keskinn07 3-4 sene deneyenler var daha çok yeni.kendi psikolojinizi bozmayın bu kadar kısa sürede
Sureyya1 Keskinn07 hunuz 4 ay olmus cok erken evine alis esine alis simdiden cocuk olmuyor diye dusunursen kendini iyice yipratirsin. Bide ben anlamiyorum ya burda yillardir evladi olmayan insanlar var daha 4 ayda baslamayin dert etmeye
afrasil ebrr1048 doktorlar öyle diyor ama normal değil aslında sorun çıkıyor sonrada onu düzeltmekle uğraşıyoruz
Kaderkzlelma Keskinn07 ilişkiden sorma hemen kalma popo altına yastık koy 30 dk uzan kımılda ma agır kaldırma
Pcosluhayat Keskinn07 ben de sizin gibiydim telaşa düştümcanim @afrasil ile konuştuk hep. önce ben sonra esim icin gittik hormon tahlilleri,amh, ultason gibi detayli taramadan gectim. Esim de sperm tahlili verdi ve bence iyi de oldu. 1 sene evet normal ama sorun varsa da erken başlanıp tedavi görülmesi için de zaman kaybi bence.
afrasil Pcosluhayat ben 5 ay olmayınca gittim 1 senedir olmuyor dedim 😁 1 sene olmaması normal değil çünkü mutlaka ya kadnda ya erkekte birsey çıkıyor ee bide tedavi süreci var
34_21_23 Keskinn07 çok erken kafaya takmaya başlamışsınız. Emin olun kafaya takınca da olmuyor 👍🏻 Yıllarca bekleyenler bebek için varını yokunu dökenler var. Ablam 6 yıldır istiyor kaç defa tüp bebek yaptı yine olmadı. Sabırlı olun daha yolun çok başındasınız
Susam1 Keskinn07 1 yıl geçtiyse doktora gidin 2 nizde belki vardır bir sıkıntı zaman kaybetme beklemekle tedaviyle zamanı harca derim ben varsa eğer ki bir sey.. Mesela ben 4.yılımda çocuk sahibi olmak istedim kadın doğuma hiç gitmedim bu 4 yıl içinde zaten çocuk istemiyorum diye aslında 6 ayda kadınlar kontrole gitmesi lazımda ben aksattım. Neyse doktora gittim dedim ben çocuk sahibi olmaya karar verdim herhangi bir sorun var mı yok mu kontrole geldim dedim baktı bir sorun yoktu şükür hatta bir yumurtalığımın çatlamasına az kalmıştı gün aşırı ilişki önerdi onun demesiyle o yumurta çatlamış ve şimdi 33.haftamdayım kızım olacak nasip olursa 🤗 önce tedbir sonra teslimiyet 🤲
[silindi] Bende 3 ay denedim sonunda oldu kafama takmıyordum ama olursa olur olmazsa olmaz diyordum cünkü annemin de hep her denemeden 6 ay sonra çocuğu olurmuş yengemin 8 ay sonra oldu normal olduğunu biliyordum
Pcosluhayat afrasil artik sayende ben de akillandim 1 yil demeye, yoksa hiçbir doktorun umrunda olmuyorsunuz maalesef 🙄 süreç uzamasini istemeyenler erkek ve kadin hormon tahlilleri, ultrason,sperm testi yaptirmali kesinlikle
Dryalp Keskinn07 canım benm bir sene sonra oldu öyle takıyordum cok İnan takmamak en iyisi takmayı bırakıp pozitif oldum hep olumlu düşündüm Rabbim zamanını verir dedim ikimizdede sorun yoktu hiç ummadığım anda oldu öyle yap canım
afrasil Pcosluhayat aynen öyle canım erken farkedip erken çözüme kavuşmak iyi insallah hayırlısı olsun artık
edb06 Pcosluhayat ben de anlamıyorum bunu. Bir sorun varsa neden 1 yıl bekleyelim. 6 ay sonunda iç karartmadan kontrole gidilmeli bence. Yaşım 32 diyorum olsun 1 yıl bekle demişti doktor. İnsanı yalan söylemek zorunda bırakıyorlar.