Gizembuluttt Tekerfatma teşekkürler benim doktorum belli zaten sadece hastane koşulları açısından liman mı atasam mı merak etmiştim. Diğerleri kovid vakası yüzünden tehlikeliymiş. 😕
ZeynepveMehmet Sedagmlksz normal doğum 5450 TL dediler. İçinde ne var ne yok bilmiyorum. Fiyat bilgisi aldığım personele bir şey sorduğumda onu o zaman konuşuruz falan deyip konuyu kapatıyorlar. Herşeyi son dakikaya bıraktıyorlar ki zaten mecbur bütün ödemeleri kabul edecekler mantığıyla hareket ediyorlar sanki. Dr umdan memnunum ama hastanenin bu tutumlarından dolayı hastaneyi pek beğenmiyorum.
Byzayk0 Minik_kalbim_fo Normal doğum mu sezaryen mi oldun canım birde doğum ücreti ne kadar ödedin toplam herseye 🌺
ozlemzkn ZeynepveMehmet siz de sağlıklı bir şekilde alın inşallah kucagınıza bebeğinizi. Muhtemelen olur dediyse evet yapar gibi geliyor bana da ama yine de her şey uygunsa da illa kendi dediğim olsun diye direkten bir doktor değil 😊 hayırlısı nyse o olsun.😊
Hatice5260 Canlarimbenimm merhaba bnde bu ay sonu samsuna taşınıcaz nerde burası hangi doktor bide 5 aylık hamileyim bende
Anneaksoy Gizembuluttt bende samsun bafradan kızlarr🙋♀️neden dewletten bu kadar çekiniyosunuz iki doğum yaptım dewlette sorunsuz
aeh akdasrabia özge deniz ünyeli iyi ama devlet hastanesi sıkıntısı işte dün gebelik zehirlenmesinden acil sazeryana girdim doktor nerde bilmiyorum kontrole başka doktorlar geldi doğuma başka doktor grdi falan. Kontrole gitmek için özge hanım iyi ama doğumun nasip artık. Planlı sazeryan olsa kendi girerdi galiba ama benim acil oldu ondan sanırım
akdasrabia aeh doğumda şans işi galiba 😏 başka bi şehirdeyim samsuna gelcem o yüzden doktorlar hakkında bilgim yok sorup öğreniyorum canım
bebisini-bekliyor Merhaba kızlar her yerde oldugu gibi samsunda da hastane ücretleri artmış. 10 gun önce Medicana dan 4 bin fiyat almışken bugun 5 bin oldugunu öğrendim 🙄sizde durumlar nedir bide 10 gün sonra dogum yapcam kötü denk geldi 🙁
milena11 bebisini-bekliyor anadoluda yapıcam en basında yaşam kartı almıştık fiyatta anlaşmıştık 3500 doğum diye. Şimdi farklı oda istediğim için 3750 oldu.
Mervaeaa Biz de 1 Temmuzda Büyük Anadoludan kurum indirimiyle birlikte 3800 fiyat aldık umarım artmaz. @bebisini-bekliyor
bebisini-bekliyor Mervaeaa insallah artmamıştır canm bir hafta önce zam gelmiş medicanayada. Bide son hafta olanlara yansıtmaları can sıkıyor 10 gün için bin lira fazla vermek zorunda kalcaz