SemaNurEmir benimde ilk gebeligim 5. haftamdayim 16 temmuz cumaya medical park nagihan hanima sira aldim ablam tavsiye etti iki yegenimdede cok ilgili olmus
bebisini-bekliyor SemaNurEmir ınsallah memnun kalırsın giden tanıdıgım olmadı orda da fiyatlar yüksek diye biliyorum gercı daha yeni senın suan dogum fiyatı alınmazda. Saglıkla ilerlesin ınsallah
milena11 SemaNurEmir gebelik basıysa kesinlikle anadoluda erdem beyi tavsiye ediyorum. Hemşireyim hem hasta olarak hem sağlıkçı olarak bakıyorum mükemmel bir doktor
bebisini-bekliyor Mervaeaa insallah artmamıştır canm bir hafta önce zam gelmiş medicanayada. Bide son hafta olanlara yansıtmaları can sıkıyor 10 gün için bin lira fazla vermek zorunda kalcaz
milena11 bebisini-bekliyor anadoluda yapıcam en basında yaşam kartı almıştık fiyatta anlaşmıştık 3500 doğum diye. Şimdi farklı oda istediğim için 3750 oldu.
bebisini-bekliyor milena11 indirim olunca yıne az cok bişeye yarıyor bizde tso dan yararlanıyorduk azda olsa oda sadece muayene de anlaşması varmış dogum da yokmuş muayene de olmasa da olurdu 20 lira anca oynuyor zaten🤭
bebisini-bekliyor milena11 evet oda cok iyiymiş 3 arkadasım gitti. Anadolu da indirimsiz ne kadar dogum
milena11 bebisini-bekliyor indirim siz bilmiyorum ama ben basta 1500 verdim. Sonra muayneler 15 tl verdim tahliller falan ücretsiz. Doğum parası da da indirim yaptılar. Şimdi kimbilir ne durumdadır
milena11 Hatice5260 şöyle benim zamanımda 1500 tl verip hastaneye yaşam kartı aldım yani hastaneye anlaşma yapmış oluyorsunuz özel sigorta gibi oluyor. Sonrasında her muayne 15 tl tahliller ücretsiz ve doğumda da epey bir indirim yapılıyor
Svvl_ Mrvkbly bende Bülent beye gitmeyi düşünüyorum yeni taşındık bizde ilgili değilmi bundan önce gittiğim doktor baya ilgisizdi de😔
Mrvkbly Svvl_ ben değiştirdim doktorumu iyiydi ama son zamanlarda çok verim alamadım arkadaşlarımın tavsiyesiyle fakülte de Doç Ayşe Zehra Özdemir’i denedim çok memnunum kaldım şuan oraya devam ediyorum çok ilgili bir doktor 😊