Deryabsrn Güzel anneler🤗 saçlarımı boyatmak istiyorum boyatan varmı? Doktorum boyatabilirsin dedi ama ben röfle tarzı boyatıyorum açıcılar organik olmuyor 👀 kafam karıstııı
BurcuLice Deryabsrn sonuçta boya organik vs olacağını sanmıyorum bence boyatmayın kimyasal saç derisine temas etmeyecekse sorun olmaz bence erteleyin biraz
SutlacimiYedimmiBen Deryabsrn bnde sacimi kestirip araya isilti atmak istiyorum dipler kendi rengim kalacak yapsammi ki arada kaldim
OzgeAlya BurcuLice benim dibim çok geldi ya 😕 dipler açık kahve uclar simsiyah 😏 benimde tam tersi dip boya yapmam lazım siyah renkte, of ya kafam karıştı
Cicek10 Ben geçen hafta boyattım 16. Haftada doktor sorun olmaz demişti zaten sonra yine gittim doktora hatta
BurcuLice Deryabsrn o zaman yaptır ama kokuya fazla maruz kalma tv programında bir uzaman doktordan duymuştum bunu deriye temas etmiyorsa yaptırılabilirsiniz diyordu
Papatya-34 Bende bu konuyu doktorumla görüştüm 5 ay olduktan sonra boyat dedi , 5 ay olunca hemen kuaföre 🤣🤣
SutlacimiYedimmiBen Deryabsrn ben ilk defa sac boyaticam fakat bilemedim simdi mi yapsam doğumdan sonra mi diye cok sıkıldım degisiklik olsun istiyorum zaten kendimi cok sismis hissediyorum 😐
Nazzprlkci Deryabsrn ben ilk 3 ay riskli diye biliyorum ama dogum olana kadar boyatmicam. Hicbir sey bebislerimizden onemli degil nede olsa🥰
ElifLaren Benim doktorumda boyatabilirsin dedi ama yıllardır güvendiğim kuaförüm evet bitkiseller ama ne kadar illa kimyasal var içlerinde boyayamam dedi bence boyatmayın 🙃
Gamzeee89 Deryabsrn 14 haftamda boyadım tek renge amonyaksız boyayla şuan 27 haftamdayım yine beyazlarım aldı başını gidio bende diyorum acaba 2.kez saç boyasam bişey olurmu