8 yıllık pcoluyum 30 yaşındayım. Kilom yok aksine hep zayıftım. 5 yıllık evliliğimde 2 kez yumurta takibiyle gebe kalıp düşük yaptım. Aşılamaya başladık fakat gonal-f iğnelere fazla tepki veren overlerim çok yumurta geliştirdi(pco hastaları kontrolü zor grup), ya boş geçeceğiz ya da kurtarma tedavisi tüp bebeğe entegre olacaksın dedi doktorum. 3.5 senedir sürekli denemekten ve hormon kullanmaktan yorulduğum için direkt Tüp bebeğe yöneldim ve Yumurtalarım toplandı. Bu aşamada vücudum OHSS sendromu geliştirdi ve transfer yapılamadı, doktorum rahim dinlendirme uygun olur 2. Regl döneminde gel dedi, bu nedenle ara verdik. Transfer için 2. Regli beklerden hiç regl olmadım, bi deniyim ya kafasında test yaptım ve pozitif çıktı. İlk başta yumurta toplandıktan sonra kalan yumurtalar gelişti de gebe kaldım zannettik fakat usgye girdiğimde zaten 8. Haftanın içine girmişim 🤷🏻♀️ Yani yumurta toplanırken de gebeymişim, fakat çok küçük oldğu için ne bhcg ne usg görüldü 🤷🏻♀️ Olmayacak ne varsa oluyor sanırım daha önce iki kez düşük yaptğım için hep diken üstündeyim. Böyle böyle 4. Ay bitti… Herkese sabır ve bol şans 🍀