Urasssss Hanımlar merhaba, aklıma takıldı bugün bir çoğunuz gibi bende babynest yatak aldım ama farmuarli değilmis bugün farkettim bunun temizliği nasıl olur makineye olduğu gibi atsam bozulur mu öneriz varmı ,Babynestlerinizin temizliğini nasıl yapıyorsunuz
Hazelkoc Urasssss bende yeni aldim püskülleri falan var ona rağmen yikadim bisey olmadi bütün bi sekilde 30 derecede 40dk yikandi mis gibi koktu🥰
Gizmolata Urasssss elyaf olduğu için narinde kısa programda ve sıcak olmıcak şekilde yıkayın, kuruturkende ipe asmayın havlu üzerine koyun güneşte kendi kurusun, bide kuruma sorasında kontrol edin topaklanan yeri varsa elinizle açın, hiçbişey olmaz 🥰
Brcklc @Urasssss ben dün yıkadım çıkardım makinadan kurutmalık üstünde asdim kuruttum hicbirsey olmadı canim🙂
Urasssss Brcklc benim ki böyle yikasam sonecesanmi elyafı hiç tok durmuyo görüntüde tok duruyor ama yıkanınca bozulcak gibi 😃
Brcklc @Urasssss ben valal bimden almisdim ucuz diye hiç deforme olmadı yıkayınca süzgeç gibi olup kuruyunca şişer o merak etme😃
Urasssss Brcklc Kizz kanıma girdin 😁gece gece ☺️🤭yarın duramam yıkarım da eşimin diline düşmesem iyi 😒🙈
Beyziikoo Brcklc Aaayy sizi Allah gönderdi bana 🙈 Bende ekim ayında ki katalogdan almıştım babynest bi o kaldı yıkanmayan nasıl yıkasam elyafı bozulur mu diyordum siz hangi zamandakini almıştınız? Sorun olmamış sanırım 🤗🤗
ozlemak42 Urasssss benim çöp oldu arkadaşım dikmişti hem ona ayip oldu kullanmayinca hemde üzüldüm bi kaç ay yatirabildim içini açıp tekrar doldurcam bi daha da atmam açıkçası ben kızımın çoğu eşyasını elimde yıkıyorum deforme olmasın diye tabi az kirlenmisleri gerisine acimam kiyamadiklarim var tabi 😁
Brcklc @Urasssss at gitsinnn yaaaaaa😃😃😃 kız vallahi birşey olmaz olursa söz ben sana yenisini alırım sözüm söz atla deve mi sanki askolsun ha ama bak 30 derecede yika bebek detarjaninla yarın sabah ah burcucum ne hakliymissin dersin🤭🤭🤭
Urasssss Brcklc hay gazını yediğim atla deve degilde eşimin ben demeden ilk aldığı eşya kızıma ben değil o karar mekanizmasi sanki,yıkama havalandir yada elimizde yikayalim diyor dur yarın o işteyken atayım 15 dk ya 😅sonucu yazarım 😚
Brcklc @Urasssss o isden gelene kadar yıka sen bozulursa kankam aynısını alicak dersin bişey demez😃 yarın oburgun bebek isicek kusucak leke olucak mecbur yikicaz bosverrrrrr canımız sağolsun çocuk vermişiz sanki pırlanta dan aldılar bize babynesti😃😃😃
Zeynep_elifnur Urasssss sıvı deterjan kullansanız iyi olur ben toz deterjan attım erimedi.. bilginiz olsun
Zeynep_elifnur Urasssss 30 derece 400 devirde sıksin makine ..ya durulamaya atsanız bile yeter.. düşük devirde ben attım deforme olmadı işte bazı yerlerde deterjan kalmıştı ıslak bir bezle sildim geçti.. 🤗