Mhr13 MucizeAnnesii benim bebeğimde 28+2 de 1584 kiloydu en son 29+4 te tekrar muayene olduğumda 1693 kilo olmuştu çok şükür şekerim de yok bence gayet normal forumda aratın o haftaki kilolar ortalama bu şekilde
Bnselz Berivanktce cıtır yulaf 1 muz fındık süt nesquik tozu koca bir kase tüketin inanılmaz kilo aldırıyo. Yumurta kasar ceviz de ayrı tüketin . Benimde kilo almıyordu eczaneci abla bebeğe kilo aldıran tek sey tatlıdır . Bol bol ye demişti. Cidden nutella bile kasık kasık yiyorum 5 günde 300 gram almıstı en son. .ki senin 40 a kadar yulaf lapasını yaparsan kilo yapar baya
Aleyna_tuna_26 Berivanktce Morel bozmak istemem ama olmuyor malesef kaşar kuruyemiş meyve et balık tavuk kuru incir havuç o kadar çok şey yedim ki kilo alsin diye hayattan soğudum ama doktoruma dedim yani ben yedim ama niye olmadı diye alakası yok üzgünüm dedi yani kendini strese sokma yiyim de olsun diye tabi sağlıklı beslen ama fazla da kasma bizlik bir durum bir süre sonra olmuyor benim bebeğim de 34+1 1.860 Gr üzme kendini
nslhhsn9221 Berivanktce işkembe filan yiyebiliyosan ye ete ağırlık ver ama muz yumurta çiğ kuruyemişler de yiyebilirsin hergun iki tane soda icebilirsin meyve ye bol bol sağlıklı ne bulursan onu ye çaba göster alır kilo inşaallah
Merveblt38 Berivanktce bende bundan 3 hafta önce çok feci hastalandım en son faranjite çevirdi boğazımdan sadece su ve çorba geçebildi oda azıcık bebeğim o sıra hiç kilo almamış doktorum toz nesquıkin anne karnında bebeğe kilo aldırdığını söylemişti düzenli onu içtim her sabah yumurta ve kaşar peyniri tükettim kabak çekirdeği yedim muz badem ceviz bol bol yedim 2 haftada 800 gr almıştı
Cigdemss Berivanktce her bebeğin genetik alt yapısı var, olacağı ortalama kilo belli , stress yapmayın en fazla 300 gr etkileyebilirsiniz. Et ve süt ürünlerini arttırın . Alır elbet, önemli olan kilolu bebek olması değil sağlıklı olması.
esraozbl Berivanktce merhaba canım bence bunu doktorunla konuş hangi şekilde sana beslenme programı verirse onu uygula tabi hamilelikte tüketilmesi gereken şeyler belli süt ve süt ürünleri balık yeşil yapraklı bitkiler ama doktorun iyi kötü demeden de kilosunu karşılaştirma 🙏🏻Umarım sağlıkla büyür bebiş