momsboys 90 larda bitti zaman gectikce daha heyecanlı oluyor varmı benimle aynı zamanlarda olanlar durumlar nasıl?benim mide sorunlarım ve bel agrım devam ediyor 6 kiloya yakın aldım
Gmommysboy momsboys 90günüm var gecen hafta tartıldığımda 11kg almıştım.göğüslerim çatladı,bacaklarım selülitlendi,saçlarım hayatımda ilk kez harikaaa bi de eşimle aynı anda halsiz ve baş ağrısı halindeyiz corona olduk galiba hiç emin de değiliz 🥲
Efsane01 momsboys programa göre son 77 ama sezaryen olduğu için daha erken olur heralde ara ara bel ağrısı biraz çabuk yorulma ve şeker düşüklüğü oluyor onun dışında bi sıkıntı yok çok şükür idare ediyorum ve 6 kg aldım şimdilik.sağlıkla kucağımıza alalım inşallah🙏🥰
Elifeslem Bende 85 gün kaldı uygulamaya göre ama sezeryan olduğum icin daha erken alırlar benimde kalça agrim çok oluyor geçen haftalarda mide agrisindan oluyordum çok şükür sadece suan kalça bide gece yatarken ayaklarım çok agriyor
momsboys Elifeslem kalsiyumu arttırmamız lazım sanırım bebek depolardan alıyor bize agrı olarak dönüyor
momsboys Gmommysboy ben 7 haftalıkken korona oldum atlattım inşallah değilsindir şayet koranaysanda umarım tez zamanda atlatırsın. kiloya selülite bakma onlar dogurunca gecer
momsboys Efsane01 bende yemek saatimi bi 10 dakika geciriyim hemen sekerim düşüyor bunlar bu dönemin sıkıntıları demekki siz benden önce kucagınıza alacaksanız peşinizede ben
Hulyavolkan momsboys benimde son 88 ama sezaryan olcağı için daha az kaldı inşallah 🙏🏻 Zaman su gibi aksa bebişlerimizi alsak kucağımıza🌸 bu ara kalça ağrım oluyor benimde
momsboys Hulyavolkan canım sende magnezyum kalsiyum ihmal etme Allah saglıkla kucagına almak nasip etsin
Efsane01 momsboys benim ikinci gebeliğim onda şeker normaldi hep ama bunda baştan bu yana düşük hep🤔benim 14 Haziran görünüyor ama sanırım haziranın ilk haftası olur sezaryen olduğu için.akran olacaklar bebişler sağlıkla gelsinler inşallah 🥰
momsboys Efsane01 evet kuzum inşallah bende öğün atladıgımda asırı sekerim düşüyor fenalascak gibi oluyorum
Efsane01 momsboys atlamamaya çalış canım çünkü çok önemli düşünce kımıldamaya hali olmuyor insanın hatta çok düşünce bayılma oluyormuş ondan dolayı ben öğün atlamıyorum ve arada sürekli bişeyler atıştırıyorum dengelemeye çalışıyorum
momsboys Efsane01 evet bende atlamıyorum hatta saati gelmişse mesela öğle yemeğimin 15 dakika gecsin birden kafama ates basıyo basım dönüyo midem bulanıyor hatta kustugum bile oluyo seker atıyorum agzıma hemen ayaklarımı kaldırıp yatıyorum zor düzeliyo
H-Tass Benim de son 86 ama rahim incelmesinden doktor yatış verdi bu 2 hafta çok kritik yemeğe bile kalkamıyorum sadece wc açılman başlar dedi 😞
Efsane01 momsboys senin daha çok düşüyor o zaman ben her ay takip altındayım dahiliyede hem şeker hem tiroid için hamilelikten bu yana dün ilk defa açlık şekeri 71 çıktı geçen aylar hep 59-60 tı sen baktırıyor musun canım her ay ?
momsboys Efsane01 hayır baktırmıyorum canım en son seker yüklemesi yapıldı aç kan verdim birde şekerli glükozdan sonra verdim kaç çıktı bilmiyorum ama doktorum hiç sorun yok dedi