Isilhanim87 Zalain diye bir krem var sürer sürmez acıyı ve kaşıntıyı dindiriyor mükemmel şekilde. Ancak hamilelikte kullanılıyor mu bilemem Dr a sorun.
elisam1206 NebahatBoncuk bence biran önce hastaneye git aynısı bende vardı ben 17 haftalık gebeyim acile gitti ciddi anlamda enfeksiyon çıktı ve hamilelik mantarı fitil verdi şuan biraz daha iyi ama kolonya falan hiç kullanma derim
NebahatBoncuk elisam1206 idrar yolu enf. Sürekli oluyor bende evet ama gecen gun agda yaptirdim belki ondan mi diyorum. Bide baska yerde lavaboya gecincede boyle oluyor .
Buketkucuk NebahatBoncuk Travazol mantar enfeksiyonu kaşıntısı için verilir o yüzden çok etkili olmamıştır. Eczaneden hamilelikte kullanılabilen bitkisel bir krem isteyin belki verirler işe yarar
Miyaseahmet NebahatBoncuk benimnde ağdadan sonra hep cok fena kaşinir elma sirkesi su ile kariştir her lavaboya gittiginde o suyla yika temiz bi bezle kurula çamaşririn hep kuru kalsin ben oyle yapiyorum
Mutiess NebahatBoncuk doğuma yaklaşmakla bunun alakası yok. Vajinal mantar enfeksiyonu olmuşsunuz aynı durumdan şikayetçiyim fitil kullanıyorum 🙏🏻