Mom090 Hayırlı Geceler Hanımlar.. Nasılsınız inşallah, nasıl geçiyor Hamileliğiniz ..? Zorlandıklarınız oluyor mu, eşya konularınız ne durumda? Biraz keyfim yok, konuşup açılmak istedim.. Hadi gelin sohbet edip, birbirimizle fikir alışverişi yapalım.. 🌺
Busra02_ Mom090 keyfim yok kafam dolu 1yaşında oğlum var daha büyümeden 2.hamile kaldım sürekli ağlıyorum zor günler beni bekliyor eşya konusunda sıkıntı yok yatağı bebek arabası malzemeler hepsinden Çifter Çifter var birşey almıcam daha hepsi 1senelik🍀
spiker_anne Mom090 ben doğum yapalı 1 yıl oldu 6 nisanda oğlumun doğum günü ama buradan kopamadım sohbet görünce yazayım dedim yürüyen bebek mücadelesi içindeyim 😇❤️
Suzii-90 Busra02_ her bebegin nasibi başkadır ikiz olsa ne yapacaktın oyle dusun bebeğini sev Rabbım nasip etmiş sağlıkla kucağına alirsin insallah ikiz gibi büyürler işte ne güzel 🤗
Mom090 Busra02_ Allah verirken bereketiyle verir derlermiş canım benim ikisine de sağlık, sıhhat versin Rabbim inşallah. Miniğini Sağlıcakla Kucağına al. Yardımcı olabilecek kimsen yok mu ?
Mucize_anne32 Gelen bebis kismetiyle gelir derler sıkma canını sağlıklı olsunda ikisi de bir büyür ondan sonra rahata erersin kaç haftaliksin
Sarellem Suzii-90 merhaba canım. 15.haftaya giriyoruz yarın bizde. İkinci hamileliğim ilk hamileliğim o kadar güzeldi ki hiçbişey anlamadım. Fakat bu ikincide ilk haftalarda kanamam oldu hareketlerim kısıtlandı ağrılarım var çok şükür şimdi iyiyiz ama sanki hiç bitmicekmiş gibi geliyor.
zk92 Benim de bebeğim 2 gündür hareket etmiyor. Yarın doktora gideceğim artık 2 gün önce ağır kaldırmıştım ve 5-10 kg’lık bir ağırlık değildi 🙄zaten net hissetmiyordum da böyle olunca da canım sıkıldı, bir korku var içimde
Mom090 zk92 İnşallah bişey olmamıştır canım benim. Lekelenme falan oldu mu? Birde kaçıncı haftadasın ?
Busra02_ Mom090 annem yardım etmez fazla bana hamile olduğumdan beri gelmedi yanıma anca anlamlara koşuyor kayınvalidem var onlarda istanbulda değiller 1haftalığına gelip gitcekler bir kaç gün onlarda kalıcam ama sonra gidecekler bende evime gidicem
zk92 Mom090 yok kasık ağrımda yok kanama, lekelenme vs de olmadı. 19. Haftadayım. Dediğim gibi net hissetmiyordum hareketlerini ama korkuyorum şuan.
Mom090 Busra02_ Oda zor olmuş. Ablan, görümcen falan olsaydı keşke 😏 Eşin yardımcı değil mi o belki yükünü hafifletir 🙄?
Suzii-90 Sarellem biter biter insallah bana da öyle geliyodu sağlıkla gecsin de bitiyo yani bizde 33 olduk çok şükür serklajla sekerle ilerliyoruz bakalim
Mom090 zk92 Rabbimin izniyle hiç bişey olmamıştır inşallah. Yine gidin bı kulağınızla duyun, gözünüzle görün. İnsanın içi öyle rahat ediyor. Hemen moralinizi bozmayın yüksek tutun. Bebişede yansımasın. Bı çikolata falan yiyin bı de öyle deneyin bakalım inşallah hareketini hissedersiniz 🤲🏻
Mom090 OzgeAlya Belli bişey de yok ki😔keşke bilsem. Bir anım bir anımı tutmuyor. Dokunsan ağlayacak gibiyim ..😔 Yani özellikle bişey olmadı. Sorduğun önemsediğin için teşekkür ederim kuzum Allah razı olsun ♥️
Busra02_ Mom090 ablalarım evli canım biri uzakta birinin iki çocuğu var biri 5aylık eltim görümcem yok eşim yardım konusunda 0 olduğu icin çok zorlanacağım şimdiden görünüyor