Patatesim Sevde0281 medilin3 hastanesini bende duydum aslında ama oturdugum yere biraz uzak yani o kadar kafam karışık kı napacagimi şaşırdım
Ayse2011 Patatesim 10 sene öncede bu hastanede kızımı dogurdum şimdide oglumu dogurucam inşallah doktorum tek kelime ile süper. Tam olarak kağıthane ilçesine bağlı örneğim levent e geldiginzde 65g veya 62 otobüsleri sizi hastanenin önünde indiriyor.
Deletedmom_5 Patatesim eltimde bu hastanede doğum yaptı aşırı ilgili hemşireler falan bende orda yapıcam allah nasip ederse
Patatesim Deletedmom_5 evet bi kaç arkadaşım tanıdığım da orda doğum yapti ve çok memnunlar eltiniz hangi doktora gidiyordu acaba
Mucize_ BegumIscanTunc siz hangi doktor için sordunuz ben ayşe hanım için sorunca bana 5700 normal 6200 sezaryen demişti
BegumIscanTunc Mucize_ Ayşe Meryem uslu doktorum canım kontrollü olduğum içinde direk Kendi doktorumun fiyatını verdiler
Dry34 Patatesim Türkiye hastanesi Ayşe solaroğlunu tavsiye ederim gerçekten harika bi doktor. Ben avcılardayım nasip olursa doğuma gideceğim ona. Sizinde gitmenizi tavsiye ederim..
Dry34 Türkiye hastanesi Dr. Ayşe solaroğlu normal doğuma 5200 sezaryen de 6bin demişlerdi sanki muayene ücretleride 220 tl ben çok memnum çok güler yüzlü aynı soruyı 10 kere sordum bıkmadan güler yüzle cvb verdi 😇
tipikbiryayburcu birprensesvebirprensannesi Ya o hastanede hangi doktora gidiyorsunuz? İbrahim beyi çok övmüşlerdi önceden Medicalparktaydı. Hastane nasıl temiz mi?