Patatesim Arkadaslar lütfen bilgisi olan yazarsa sevinirim, istanbul avrupa yakası hastane dogum fiyatlarını öğrenmek istiyorum🙂
BegumIscanTunc Patatesim Türkiye Hastanesi normal doğum 5000₺ sezeryan 6500₺ doğuma kadar değişir mi bilmiyorum canım
Ayse2011 Patatesim gültepe avicenna hastanesi cem ardıç doktorum zorunlu sezeryan 2,800 denildi. Zorunlu degilsede 200/300 tl kadar yükseliyor. Normal dogumu sormadım. Ssvd dogum için daha konuşmadık ☺️
Mucize_ BegumIscanTunc siz hangi doktor için sordunuz ben ayşe hanım için sorunca bana 5700 normal 6200 sezaryen demişti
Deletedmom_5 Patatesim eltimde bu hastanede doğum yaptı aşırı ilgili hemşireler falan bende orda yapıcam allah nasip ederse
Ayse2011 Patatesim 10 sene öncede bu hastanede kızımı dogurdum şimdide oglumu dogurucam inşallah doktorum tek kelime ile süper. Tam olarak kağıthane ilçesine bağlı örneğim levent e geldiginzde 65g veya 62 otobüsleri sizi hastanenin önünde indiriyor.
Ilkayy Patatesim ama harika bi doktora gidiyorum o yüzden doğum fiyatını göze aldım çok iyi bi doktor yoksa hayatta okadar para vermem 😂
Sevde0281 Patatesim ben araştırdım en uygunu mediline hastanesi sezeryan 2200 ve Bahat hastanesi 2700 şu galiba sezeryan. Arayıp sorabilirsiniz bazı hastaneler fiyat veriyor
Patatesim Sevde0281 medilin3 hastanesini bende duydum aslında ama oturdugum yere biraz uzak yani o kadar kafam karışık kı napacagimi şaşırdım
Dry34 Patatesim Türkiye hastanesi Ayşe solaroğlunu tavsiye ederim gerçekten harika bi doktor. Ben avcılardayım nasip olursa doğuma gideceğim ona. Sizinde gitmenizi tavsiye ederim..