ysfali06 Skardelen dikmen 19 mayıs hastanesinde Naciye hocaya gittim çok memnun kaldım. Doğumumda sanki doktorum değilde annem varmış gibi hissettim öyle şefkatli ve ilgiliydi kesinlikle tavsiye ederim.
irorkay Skardelen ben aşkın evren güler kliniğine gidiyorum çok memnunum. Hiçbir şekilde stres yaptırmayan, saçma ayrıntılara takılmayan bir doktor 😍🙏
dugmeninannesiii Skardelen doktorum hüseyin pehlivan çok memnunum 😊 doğumuda sincan koruda yaptırıyor
Suheyla06 Skardelen Ben ortadoğuya gidiyorum Ayşegül hanıma çok memnunum doğumumuda o yaptıracak inşallah😅
Skardelen Suheyla06 inşallah sağlıcakla alın kucagniza bende çok kararsızım ne yapicam valla kafam iyice karıştı
Prenseslerinannesi_06 Suheyla06 Doğum fiyatları hakkinda bilginiz varmı acaba bende özel hast araştırıyorum lütfen bilgi verirmisin
ysfali06 Skardelen muayene 125 TL normal doğum 3160 sezeryan tam bilmiyorum ama 3600dü galiba. Paket fiyatını bilmiyorum ben almadım çünkü
Suheyla06 Skardelen aminn inşallah 🌸 ankarada ki hastaneler özellikle özeller çok pahalı 🤭 şu zamanda iyi doktor iyi hastane bulmak çok zor
ysfali06 Prenseslerinannesi_06 normal doğum 3160 TL. Sadece doğum bu paket almamıştım ben. Sezeryanda sanırım 3600dü
Gulcince dugmeninannesiii bizde Hüseyin hocamın kontrolündeyiz. İlk doğumumu da o yaptırmıştı şimdi ikiz gebeyim yine ondayız. Çok tatlı doktorumuz ya 😁
CevriyeKuzey Skardelen Etlik lokman hekime gidiyorum muayene 150 lira ama onun dışındaki hersey inanılmaz pahalı. Koru burdan ucuz öyle diyim.. devlette gataya gittim fena değil gidilebilir.