Meryem- dondurmalibebegim almadım ama biraz kıza odakıydım uzuldum 😊 13+5 gunluguz yarın kontrol var sorucam bakalım
dondurmalibebegim Emeltt ya bide o haldeyken tanıdığı halde böyle yapması 🤷🏻♀️ Hiç tanımadıklarına nasıldır bilemiycem 👀 hacıkaymakta ailem yaşıyor :) avrukonun ilerisinde , meramda iş yerimiz saç ekimciyiz çalışıyorum bakalımn bebek çalışma diyene kadar ☺️🤰🏻
dondurmalibebegim Emeltt evet ftmdeyim 11 senelik çalışanıyım eşimde öyle oranın müdürüydü. Geçen sene ortak olduk öyle devam ediyoruz :) ftmyi nerden biliyorsunuz. 18+2 yim ☺️
Emeltt dondurmalibebegim benım babamda yıletin sahibi bende orda calısıyor gozukuyorm ama calısmıyorum 🙈🙈
dondurmalibebegim Emeltt yaa baya baya konya küçükmüş forum daha küçük 😅 baya tanıdık çıktık sayılır ☺️ Evet sevilay güzel işler çıkarıyo çok başarılı ama daha bana tanışmak nasip olmadı. ☺️ Yaa keşke bende babadan şanslı olanlardan olsaydım 😂😂 siz kaç haftalıksınız şimdi cinsiyet belli mi. Oğlunuz varmış sağlıkla gelen kızınız olsun inşallah 🌸🌸🌸
Emeltt dondurmalibebegim 13+2 benımde evet sevılayın ısı cok guzeldır 11+3 ken gttm erkek gıbı dedı ıkı hafta oldu iste gıdıcem tekrar 1 ınde gonul ıster kız saglıklı olsunda🙏🏻🙏🏻*
dondurmalibebegim Emeltt ya çok erken tahmin etmiş. O haftalarda ama çok erken tahmin etmek için :) İnşallah kızdır ☺️🌸 burdan takipte olacağım sizi 💫
Aysenurctn32 Skrye03 bence kız. Tabiki yanılıyor olabilirim ama kordonunun bağı gibi duruyor. Genellikle kız çocuklarında kordon aşağı doğru erkek çocuklarında da yukarı doğru durduğu söylenir..
Aysenurctn32 Meryem- çok inceledim ama emin olamadım. Pipi olsa bu kadar belirgin olur muydu emin olamıyorum
Meryem- pink_dream25 ultrosın resminiz varmı paylasırmısınız https://jetimg.com/i/WU8W yada ikinci resme bakarmısınız boyoemıydı