Emeltt yaa ne kadar ilgisizmişşş. Sonuçta onların takipli hastaları oluyoruz. Başımıza herşey gelebilir telefona dahi çıkmaması çok enteresan. Bide hikmet karabacağı baya orta yaşlı diye biliyorum ben. Muhtemelen enerjisi yok koşuşturmaya. Bende aynı şekilde kanamam geldi ağrım oldu gece 2 de medovaya gittim azerin takipli hastasıydım. Numarasını dahi vermiyor o ayrı sekreteriyle iletişime geçmiştim bi kere. Hastanedekiler Onu arayıp bilgi verdiler oda progeston yaptırıp sabah muayeneye gelmemi söyledi. Ama sabahı zor etmiştim. Sabah gittim o kadar ilgisiz umursamaz bi doktr ki yani böyle çok bilmişlik taslayıp bazı noktalarda tersledi falan soru soruyorsun tersliyo yada cevap vermiyo yani devlet hastanelerindeki doktorlardan bile daha özel ilgi görürsün ,dedim paramla neden böyle bi muamele görücem. Nil okurdan arkadaşım çok memnundu bende onu tercih ettim. Doktor güven verdi yani beni çok güzel anladı dinledi. İnşallah doğumumuza kadar çok güzel gelişir herşey. Ben selçukludayım buharada yani. Siz nerdesiniz çalışıyormusunuz :)